Όταν η ζωή κάνει κύκλους



Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Σέλτικ, με ένα ποσό το οποίο θα αγγίξει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, και θα γίνει έτσι, η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ.

Είναι η ακριβότερη πώληση Έλληνα τερματοφύλακα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αξίζουν πολλά μπράβο στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αν μη τι άλλο είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τον Μπάρκα, που αποδεικνύει αυτό που τόσο καιρό λέγαμε, ότι είναι ένας τερματοφύλακας πολύ υψηλού επιπέδου και μπορεί άνετα να σταθεί σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Όλο αυτό το πιστώνεται ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης που δούλεψε με τον Μπάρκα τα τελευταία χρόνια και τον βοήθησε στην εξέλιξη που παρακολουθούμε σε αυτόν, αλλά φυσικά και στον ίδιο τον Μπάρκα για την δουλειά που έχει κάνει.


Θυμάμαι σαν χθες, όταν το 2006 ο Μπάρκας ήρθε για πρώτη φορά στον Ατρόμητο, ήμουν προπονητής τερματοφυλάκων εκεί και ο Μιχαηλίδης ήταν τότε στο Περιστέρι ο βασικός γκολκίπερ και ο Μπάρκας τον έβλεπε που έκανε προπονήσεις και εν συνεχεία ακολουθούσε το παράδειγμά του, και δούλευε κι αυτός το ίδιο σκληρά. 


Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης δούλευε με εμένα προπονητή στον Ατρόμητο, και η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε να δουλέψει πια ως προπονητής στην ΑΕΚ με τον Βασίλη Μπάρκα. Είναι μία όμορφη εξέλιξη των πραγμάτων, και μία απόδειξη ότι στη ζωή όσοι δουλεύουν, στο τέλος ανταμείβονται.

Θέλω να πω μπράβο στον Μπάρκα για την σπουδαία αυτή μεταγραφή και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα, να είναι υγιής, που είναι το πιο σημαντικό, και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του βρετανικού ποδοσφαίρου.