ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0:3



« Πήρε φωτιά  το Πρωτάθλημα»

Ένας Π.Α.Ο.Κ να το πεις στο ποτήρι πήρε την ταυτότητα του Παναθηναϊκού. Με παίκτες προσωπικότητες με παίκτες star με παίκτες πραγματικούς μπαλαδόρους πέρασε σαν σίφουνας από την Λεωφόρο!! Μπορεί να ήταν και τυχερός σε κάποια σημεία του αγώνα αλλά και η τύχη πάει με τους ικανούς. Ο Παναθηναϊκός έχασε δίκαια από τον Π.Α.Ο.Κ!!! Στράβωσε άσχημα το ματς στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σαν να τα έδωσε όλα στον 1ο γύρο και τώρα δεν έχει να δώσει τίποτα … Πρέπει να συνέλθει όσο είναι νωρίς, αν είναι νωρίς μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Έχει έξυπνους ανθρώπους που δεν θα αφήσουν να πέσει το οικοδόμημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς !!! 

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Το ότι είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας όλοι το ξέρουμε. Σήμερα ήταν και άτυχος αλλά έπεσε και σε επιθετικούς ολικής που έκαναν σμπαράλια την άμυνα του Παναθηναϊκού και δεν του άφησαν περιθώρια αντίδρασης. Πάντως τελευταία δεν πατάει και αυτός καλά!!! 

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Οι καλές ομάδες ξεκινούν από τον καλό τερματοφύλακα και στον Π.Α.Ο.Κ πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι που διαθέτουν στις τάξεις του έναν νέο ηλικιακά και πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα που κάθε αγωνιστική δείχνει τα διαπιστευτήριά του με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι και χθες ήταν πάρα πολύ καλός και έδωσε μεγάλη σιγουριά στην ομάδα του !!!