ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 19η Αγωνιστική)



 Καλησπέρα φίλοι και φίλες μου θα αναλύσουμε την απόδοση των τερματοφυλάκων της 19ης Αγωνιστικής και όχι μόνο….


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1
« Άδικο το αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό»

Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές αξίζεις την νίκη αλλά δεν κερδίζεις και άλλες φορές που δεν αξίζεις κερδίζεις. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος αλλά δεν τα κατάφερε παρότι πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ανεβασμένος και πήρε αυτό που ήθελε. Έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας η ομάδα του ΠΑΣ  και δεν θα κινδυνεύσει. 

ΑΝΕΣΤΗΣ : Ήταν καλός αλλά δεν έκανε το παραπάνω στο γκολ. Παίζοντας πάνω στην γραμμή της εστίας , δεν έχεις επιλογή για κάτι άλλο….. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι έμπειρος και καλός τερματοφύλακας αλλά « Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ»


ΤΣΙΤΩΝΤΑΣ : Βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και απελευθερώνεται ήταν καλός. Και το γκολ που δέχτηκε ήταν άπιαστο και εκπληκτικό !! Είναι από τα γκολ που δεν χορταίνεις να τα βλέπεις ξανά και ξανά.

Ο.Φ.Η – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1:0
«Μπαλοθιά Περρέα και τέζα κάτω»

Ένας  Ο.Φ.Η από το καλό στο καλύτερο δείχνει αλλαγμένος και μια κεφαλιά του Περρέα στο 88΄ έδιωξε το άγχος από τον Ο.Φ.Η και τον ανέβασε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Δίκαια κέρδισε ο Ο.Φ.Η. !!!

Ο Αστέρας Τρίπολης για μια ακόμη αγωνιστική δεν τα κατάφερε εκτός έδρας. Δεν μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία. Γιατί είναι και ομάδα των Ισοπαλιών. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει τον δρόμο των επιτυχιών. 

ΜΑΝΔΑΣ: Σταθερότατος ο νεαρός γκολκίπερ του Ο.Φ.Η . Ειδικά με τα πόδια,  απίστευτα οξυδερκής !!!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Πολύ καλός σε ολόκληρο το ματς χωρίς την μεγάλη επέμβαση αλλά έδινε λύσεις σε ότι πρόβλημα γινόταν. Στο γκολ δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Ήταν και περίεργη η κεφαλιά μέσα από όμιλο πολλών παικτών και η μπάλα πηγε εντελώς γωνία. Πάντως  ο Νίκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας !!!

ΑΡΗΣ – ΒΟΛΟΣ  3:0
« ΧΑΤ-ΤΡΙΚ MANU GARCIA»

Τίποτα δεν φαινόταν στο 1ο ημίχρονο ότι το παιχνίδι θα είχε τέτοια εξέλιξη. Άρχισε το 2ο ημίχρονο και ένας καταιγιστικός Άρης διέλυσε τον Βόλο… με 3 γκολ του Manu Garcia ( χάτ-τρίκ). Ο Βόλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Και κάτι διαφορετικό σε αυτό το ματς  υπήρχαν 2 ενδεκάδες με ξένους ποδοσφαιριστές. Ποιο Ελληνικό Πρωτάθλημα ; Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε παίκτες για την Εθνική ομάδα και θα αναγκαζόμαστε να ελληνοποιούμε ξένους. Καθαρόαιμος Έλληνας δεν θα υπάρχει… Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από τον «Μανδύα» του καλού ποδοσφαίρου.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Αναμφισβήτητα από τους στυλοβάτες του Άρη από αυτόν ξεκινά η ομάδα και σε αυτόν τελειώνει. 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Αυτός ο πολύ καλός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντέξει και να αντιδράσει στον Άρη του 2ου ημιχρόνου συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι ως τώρα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και έχει συστηθεί στο Φίλαθλο κοινό ως εξαιρετικός τερματοφύλακας !! .

ΙΩΝΙΚΟΣ – Α.Ε.Κ  1:2
« Η Α.ΕΚ. έσπασε το μπλόκο της Κοκκινιάς»

Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία αναμετρήθηκαν στην κοκκινιά. Ο Ιωνικός να σώσει την κατηγορία και η Α.Ε.Κ του Δ. Μελισσανίδη και του Almeida να πάρει το πρωτάθλημα. Όσα σύννεφα και να υπήρχαν όταν έχανε η Α.Ε.Κ ως τα τελευταία λεπτά διαλύθηκαν με τις σωστές κινήσεις του Almeida και το πάθος των παικτών της Α.Ε.Κ για την νίκη. Και γύρισε το ματς από 1-0 σε 1-2 και πλησίασε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση αναπνοής (στον 1 βαθμό). Ο Ιωνικός αν έπαιζε με το ίδιο πάθος και στα προηγούμενα ματς σίγουρα θα είχε καλύτερη βαθμολογική θέση !!

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Από του καλύτερους ο Τερματοφύλακας του Ιωνικού αν όχι ο πρώτος. Πήγε πολύ καλά και βοήθησε την ομάδα, έκανε πολύ δύσκολες και καθοριστικές επεμβάσεις σε όλο το ματς . Στα γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Εκεί που το χρειάστηκε η Α.Ε.Κ έκανε την απόκρουση του αγώνα. Από εκεί και μετά άρχισε η άνοδος της Α.Ε.Κ. με αποκορύφωμα την νίκη στο τέλος του αγώνα. Στο γκολ θα μπορούσε να αποκρούσει δεν ήταν σουτ που δεν έβγαινε αλλά υπάρχουν και αυτές οι φάσεις.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 0:0
« Το άγχος δεν ανέδειξε Νικητή»

Σαν ματς «μελλοθάνατων» με πολύ  πολύ  άγχος και δεν μπόρεσε να κερδίσει ο Λεβαδειακός παρόλο που είχε ευκαιρίες. Η Λαμία πρόσεξε την άμυνα της και πήρε τον πόντο.

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Έδειξε  μια σταθερότητα !!!

ΣΑΡΑΝΟΦ : Ο γνωστός καλός Τερματοφύλακα που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Ότι έγινε στην περιοχή το καθάρισε. Ήταν και πάλι πολύ σωστός !!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1:1
« Το περιστέρι τσίμπησε τον Ολυμπιακό»

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Πολύ καλός ο Ατρόμητος το πάλεψε το παιχνίδι θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί στο  πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού έχοντας 2 καλές ευκαιρίες. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Στο 2ο ημίχρονο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και στο 64΄ δέχτηκε την ισοφάριση. Το ματς έληξε δίχως κάτι άλλο

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Ήταν πολύ καλός ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Για το γκολ δεν ευθύνεται !!!!

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Έξω από την φιλοσοφία του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Είχε μια επέμβαση στην αρχή του ματς ενώ έχει την ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε την ισοφάριση. Έκανε έξοδο χωρίς μάλλον να το σκεφτεί. Έδειξε χθες ότι δεν ήταν καλά !!!