ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 16η Αγωνιστική)


 
Καλησπέρα Φίλοι και Φίλες μου θα αναλύσουμε μαζί τους Τερματοφύλακες της 16ής Αγωνιστικής και όχι μόνο ……


Ο.Φ.Η. – ΒΟΛΟΣ  0:0
«Πρωταγωνιστής ο Κλέϊμαν»

Ο Ο.Φ.Η. δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Βόλου. Δίκαια η ισοπαλία και για τις 2 ομάδες.

ΜΑΝΔΑΣ : Συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Χθες δεν πιέστηκε  αλλά όπου χρειάστηκε ήταν σταθερός !!!!

ΚΛΕΙΜΑΝ : Μεγάλη εμφάνιση για τον Τερματοφύλακα του Βόλου είχε 2 επεμβάσεις στο ενεργητικό του και αυτός έχει μεγάλη συμβολή στο 0 και στον πόντο που πήρε η ομάδα. Ήταν πάρα πολύ καλός !!! 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1
«Κέρδισε αλλά δεν έπεισε»

Νίκη δια πυρός και σιδήρου έκανε ο Παναθηναϊκός το πήρε το ματς αλλά τα χρειάστηκε. Πάλι έπαιξε με την φωτιά και κινδύνευσε με ισοφάριση με το εύθραυστο 0-1. Τελικά τέλος καλό όλα καλά αλλά πρέπει να συνέλθει και να αφήσει πίσω του τις γκέλες…..
Πολύ ανταγωνιστικός ο Λεβαδειακός και με αγωνιστικό φιλότιμο, πάλεψε η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς. Ομάδα που θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της για να μείνει στην κατηγορία.

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Καλός ο Τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν σταθερός και σε δύσκολες στιγμές ήταν σωστός. Βέβαια στο γκολ ήταν εμπλεκόμενος ως έναν βαθμό. Κακή τοποθέτηση έξω από το κάθετο δοκάρι, άφησε ακάλυπτη την εστία του.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Κράτησε την Νίκη του Παναθηναϊκού με εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά. Ήταν πολύ καλός σε όλο το ματς με σταθερές επεμβάσεις.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α.Ε.Κ  2:1
«Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΝΤΩΤΑ»

Μεγάλη Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της διεκδικήτριας του τίτλου Α.Ε.Κ. . Πολύ καλά διαβασμένος ο ΠΑΣ εγκλώβισε την Α.Ε.Κ στο να ακολουθήσει το δικό του παιχνίδι. Από την άλλη η Α.Ε.Κ. παίζοντας άναρχα ( πρώτη φορά φέτος) και με πολλές ελλείψεις . παρόλα αυτά έχασε τα άχαστα γκολ και στο τέλος έχασε και το παιχνίδι. Πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση και θα το ξεπεράσει.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Μεγάλη εμφάνιση του πρώην τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ!!! Ήταν πάρα πολύ καλός και κράτησε την νίκη με δύσκολες επεμβάσεις. Για το γκολ δεν ευθύνεται.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Παρασύρθηκε και αυτός μαζί με το κακό πρόσωπο της ομάδας. Οι αμυντικοί βέβαια τον άφησαν ακάλυπτο. Και στα δύο γκολ εκτελέστηκε από κοντά. Αυτό όμως δεν τον καθιστά άμοιρο της όποιας ευθύνης του. Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα και στα δύο γκολ. Ειδικά το 2ο το έβαλε μόνος του. Είναι τερματοφύλακας με τεράστιες δυνατότητες και δεν πρέπει να αδικεί τον εαυτό του …. 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0:2
«Χαλαρή Νίκη»

Ματς για ένα ρόλο. Παιχνίδι που φάνηκε ότι μόνο ο Ολυμπιακός το ήθελε. Αυτός ο Ιωνικός όπως παρουσιάστηκε δεν είχε καμιά τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό. Και πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έχασε μόνο με δύο γκολ διαφορά.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Εκτέθηκε από τους αμυντικούς του και στα δύο γκολ. Τι αμυντικοί είναι αυτοί ; μάρκαραν μόνο με τα μάτια. Ο Χουτεσιώτης ήταν και ένας από τους λόγους που κρατήθηκε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Τίποτα το ιδιαίτερο δεν πιέστηκε καθόλου. Δηλαδή και χωρίς τερματοφύλακα να έπαιζε ο Ολυμπιακός ήταν τέτοια η διαφορά κλάσης που η μπάλα δεν έφτανε με τίποτα πίσω !!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2:0
«Η Αποβολή του Τερματοφύλακα στοίχησε στον Ατρόμητο»

Δίκαια η νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου. Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και το ότι ο Ατρόμητος έμεινε από πολύ νωρίς λόγω αποβολής του Γιαννιώτη. Με 2 πολύ ωραία γκολ καθάρισε το ματς η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά η αποβολή χάλασε τα σχέδια του Κόλμαν….

ΑΝΕΣΤΗΣ : Πολύ σταθερός  ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών .

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Καλύτερα να μην έκανε την έξοδο τόσο ριψοκίνδυνα μακριά από την εστία του. Καθώς εκείνη την στιγμή μάρκαραν οι αμυντικοί και σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να δεχθείς γκολ παρά από το να μείνεις με παίκτη λιγότερο. Με 11 παίκτες  μπορεί να το γυρίσεις το ματς με 10 όμως δυσκολεύουν τα πράγματα.

ΜΑΡΙΤΣ : Μπήκε αλλαγή ο Σέρβος Τερματοφύλακας δεν μπορεί να κριθεί.. είχε όμως 2,3 καλές ενέργειες. Για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη. Σίγουρα όμως ήταν ανέτοιμος και του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Θα το δούμε στο επόμενο ματς …..


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ 3:0

« Την έπιασε από τον λαιμό και τέλος»

Όλα τελείωσαν γρήγορα από το 1ο ημίχρονο ανάσα δεν πήρε η Λαμία. Και όταν αποφάσισε να πάρει μέτρα στο γήπεδο είχαν όλα τελειώσει. Ήδη στο 2ο ημίχρονο άρχισε με χάντικαπ -3 γκολ για την Λαμία. Και ο Αστέρας ήταν δυνατός αυτό το ξέσπασμα κάποια στιγμή θα το έκανε. Και το έκανε αυτό στο ματς με την Λαμία.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Σχεδόν θεατής στο παιχνίδι ο Τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης. Όπου χρειάστηκε δήλωσε παρών.


ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Είχε να παίξει πολύ καιρό και η έλλειψη ρυθμού ήταν εμφανής… Έχει ευθύνη για το πρώτο γκολ που του ξέφυγε η μπάλα. Στα  επόμενα 2 γκολ δεν ευθύνεται. Ελπίζω να ξαναπαίξει για να βρει τα πατήματά του, διότι πρόκειται για καλό τερματοφύλακα.

Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ  1:0
« Ο Π.Α.Ο.Κ το κουμάντο στην Θεσσαλονίκη»

Σε ένα γήπεδο ηφαίστειο ο Π.Α.Ο.Κ. καθάρισε τον Άρη και ανέβηκε στην βαθμολογία. Παιχνίδι με άγρια ομορφιά και πολλές φάσεις!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. φαινόταν να πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειχνε ότι δεν πρόκειται να χάσει αυτό το Ντέρμπι με τίποτα. Το 1-0 είναι φτωχό για αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ. μπορούσε και άλλα γκολ. Ο Άρης φάνηκε λίγο στο 2ο ημίχρονο αλλά και πάλι ήταν φλύαρος επιθετικά. Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα !!!

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ καλός ο νεαρός γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. με θάρρος και θράσος καθάρισε ότι φάση έγινε στην περιοχή του.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Τι να πούμε για αυτόν τον εξαιρετικό τερματοφύλακα ; Πάρα πολύ καλός βοήθησε τα μέγιστα. Αντέδρασε πολύ σωστά και στο πέναλτι που απέκρουσε. Ήταν άψογος !!!!!!