ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 18η Αγωνιστική)


 Καλησπέρα φίλοι και φίλες μου θα αναλύσουμε την απόδοση των τερματοφυλάκων της 18ης Αγωνιστικής και όχι μόνο….


ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  1:1
« Δίκαιη Ισοπαλία»

Στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν κέρδισε κανείς. Η Λαμία θα δυσκολευτεί πολύ να μείνει στην κατηγορία. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει για εξάδα.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Καμία ευθύνη για το γκολ. Δεν είχε πολύ δουλειά χθες .

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Ο Αρχηγός του Ατρομήτου ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε. Για το γκολ δεν μπορώ να πω ότι φταίει αλλά έκανε δύο βήματα να βγει και δεν βγήκε έκανε πίσω και στο πίσω τον βρήκε η κεφαλιά του γκολ. Ίσως έπρεπε να ήταν πιο αποφασιστικός !!!


Π.Α.Ο.Κ – Ο.Φ.Η. 0:0
« Κοτάρσκι –Μανδάς 0-0»

Επιπόλαιος και άσφαιρος ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να κερδίσει τον πολύ καλό Ο.Φ.Η. που είχε σε μεγάλη βραδιά τον Μανδά  !!. Ήταν και τυχερός ο Π.Α.Ο.Κ. με την μεγάλη απόκρουση του Κοτάρσκι όπως και στο δοκάρι που είχε ο Ο.Φ.Η στις καθυστερήσεις για να « κλέψει» το ματς . Ο Ο.Φ.Η. πήρε αυτό που ήθελε και ανεβαίνει στην βαθμολογία.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Μια απόκρουση και κράτησε τον Π.Α.Ο.Κ. . Είναι γκολκίπερ για μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει συνεχώς. Σταθερός σίγουρος τον πιστεύουν όλοι !! .

ΜΑΝΔΑΣ : Ο MVP του αγώνα εκπληκτικός!! Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν αυτός που κράτησε τον Ο.Φ.Η. και πήρε τον πόντο. Από μόνος του φέτος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη  της απόδοσης του, τώρα πρέπει να κρατηθεί εκεί που έχει φτάσει και να πάει ακόμα πιο ψηλά δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια …

Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και μέχρι στιγμής δείχνει πως ο νεαρός έχει μέλλον. Και ο Ατρόμητος  τελικά του έκανε πολύ καλό που τον έδωσε στην Κρητική ομάδα !!!


Α.Ε.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4:1
« Τα Pitbull του Αλμέϊδα»

Πραγματικά σκυλιά οι παίκτες της Α.Ε.Κ. δάγκωσαν από την αρχή του ματς τον Παναιτωλικό. Άτυχος ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δέχτηκε το γκολ με πέναλτι ( που έκανε ο Λάζαρος Ρώτα) κατά τα άλλα είχε ένα ήσυχο απόγευμα. Αλλά αυτό που προκάλεσε αίσθηση σε όλους ήταν η καταπληκτική ευθυβολία του με τα πόδια. Ήταν άψογος !!!!

ΑΝΕΣΤΗΣ : Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε ο πρώην γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. και νύν του Παναιτωλικού. Είχε εξαιρετική παρουσία και σε αυτόν  οφείλεται το ότι δεν διασύρθηκε η ομάδα του Αγρινίου. Δεν ευθύνεται για κάποιο γκολ. Ήταν ο καλύτερος από πλευράς Παναιτωλικού!!!!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0:0
« Στείρο 0-0»

Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Ριέρα όταν ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες από το 25ο λεπτό του 1ο ημιχρόνου. Αργό ματς που ευνόησε τον Λεβαδειακό ο οποίος πήρε βαθμό «χρυσάφι» στην Τρίπολη. Πάντως το ότι δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα δείχνει κάποιες αδυναμίες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Πολύ καλός και σταθερός στο χθεσινό ματς !!!

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Είχε δυο καλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Χθες ήταν καλός !!!




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ  1:0
« Δύσκολη Νίκη του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του Πρωταθλητή στην ψυχή του και δεν υπάρχει περίπτωση να παρατήσει το Πρωτάθλημα έτσι εύκολα… Ο Άρης ήταν πολύ δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και θα μπορούσε να είχε φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός !!!


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Εύκολο βράδυ δίχως πίεση αλλά έκανε κάποιες ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα μπορούσε να αποφύγει ή να τις κάνει με άλλο τρόπο.


ΚΟΥΕΣΤΑ :  Πολύ καλός ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη για το γκολ δεν ευθύνεται , αντίθετα έσωσε την ομάδα του από αρκετά δύσκολες καταστάσεις.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  0:1
« Γλυκιά Νίκη στις καθυστερήσεις»

Απίθανη νίκη για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο 95΄με πέναλτι. Πέρασε από μια πολύ δύσκολη έδρα και διατήρησε την διαφορά των (4) τεσσάρων βαθμών από την Α.Ε.Κ. . Ήταν πολύ πιεστικός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης είχε απέναντι του έναν εξαιρετικό Τσιτώντα που έκανε πολύ καλές επεμβάσεις. Βέβαια ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς με το δοκάρι που είχε αλλά ατύχησε και έτσι κέρδισε ο πολύ καλός Παναθηναϊκός που δεν συμβιβάζεται με το να πέσει από την 1η θέση. Και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδίδεται. 

ΤΣΙΤΩΝΤΑΣ : Σε πολύ καλό βράδυ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του. Ήταν  πάρα πολύ καλός είναι ο βασικός υπεύθυνος που ο Παναθηναϊκός δεν έβαλε νωρίτερα γκολ και να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πολύ εύκολο «Μεροκάματο» χθες ο Τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Δεν πιέστηκε καθόλου πέρα από το δοκάρι που προήλθε από λάθος του αμυντικού.


ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ  0:1
« Ιωνικέ πότε θα κερδίσεις ; »

Και αν δεν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια στο γήπεδο σου φαντάζει απίθανο να πάρεις έστω και ένα πόντο εκτός έδρας. Η ομάδα φαίνεται να έχει σοβαρότατα προβλήματα που μάλλον θα ξεκινούν από την διοίκηση και τον προπονητή και λιγότερο από τους παίκτες. Δυστυχώς και χθες δεν  βλεπόταν ήταν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Κρίμα πρόεδρε γιατί πρόπερσι έκανες μεγάλο αγώνα για να ανεβάσεις την ομάδα. Και πέρσι πήγε καλά η ομάδα άρα μόνο εσύ ξέρεις τι φταίει  φέτος και είναι τόσο χάλια!!!

Ο Βόλος έκανε την δουλειά του έστω  και στο 90ο λεπτό γιατί είναι σοβαρή ομάδα.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Ογκόλιθος ο Ισραηλίτης γκολκίπερ κράτησε τον Βόλο και όρθωσε το ανάστημα του με μια απίστευτη απόκρουση στις καθυστερήσεις. Ήταν εκπληκτικός σε όλο το παιχνίδι.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Τι να σου κάνει στην περίπτωση του Ιωνικού ο Τερματοφύλακας ;  Άλλωστε έχω ξαναγράψει ότι ο Χουτεσιώτης είναι ο μόνος που τα δίνει όλα και προσπαθεί για το καλύτερο. Κράτησε ως το 90΄ ήταν πολύ καλός. Και του κάνουν πέναλτι τι να σου κάνει ο τερματοφύλακας ; παλεύει μόνος του !!!