Α.Ε.Κ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0


 

« Εδώ είναι Αγιά Σοφιά»

Αυτό  είναι Δόγμα της Α.Ε.Κ. !!!! Και το καταφέρνει και στην πράξη μέχρι στιγμής να μην περνάει κανείς στην Νέα Φιλαδέλφεια. Έτσι νίκησε τον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Όλοι τώρα το διεκδικούν!!! 
Πραγματικά έπιασε τον Παναθηναϊκό από τον λαιμό και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Παναθηναϊκός  προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ασφυκτικό Pressing  της Α.Ε.Κ ειδικά από το 60΄ και μετά. Ήταν άτυχος στο δοκάρι του Ιωαννίδη , που αν γινόταν γκολ θα είχε αλλάξει η εικόνα του αγώνα. 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Πολύ σταθερός και ψύχραιμος έδωσε λύσεις!! Έχει και 1 εκπληκτική  όσο και ουσιαστική προσπάθεια σε σουτ το Γάμα του Bernard. Είναι αυτό που θέλει κάθε μεγάλη ομάδα να έχει σιγουριά στα μετόπισθεν !!!

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Λάθος εκτίμηση στην φάση του γκολ ! πολύ λάθος !! Έπιασε βέβαια το πέναλτι , έδωσε και την assist στον Ιωαννίδη ( σουτ στο δοκάρι) αλλά δυστυχώς το κοντέρ έγραψε λάθος και γκολ !!

Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Θέλει πολύ προσοχή και σημασία στην λεπτομέρεια για να μηδενιστούν τα λάθη. Ο Παναθηναϊκός περιμένει ασφάλεια και σιγουριά  από τον Μπρινιόλι που πράγματι είναι ο «Ακρογωνιαίος Λίθος» στην ομάδα !!!