ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (17η Αγωνιστική)


 

Καλησπέρα Φίλοι και Φίλες μου θα σχολιάσουμε και θα αναλύσουμε την απόδοση των τερματοφυλάκων της 17ης Αγωνιστικής και όχι μόνο ….


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1:3
«Εξπρές ο ΠΑΣ Γιάννινα»
Πέρασε νίκησε και έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δείχνει ότι ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ΠΑΣ. Το Γκολ που έβαλε ήταν ότι καλύτερο. Θα πολεμήσει να κρατηθεί στην Super League.

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Ότι πήγε μέσα έγραψε. Πήρε την θέση του Μάρκοβιτς και την ευκαιρία του αλλά δεν βλέπω να την εκμεταλεύεται. Άρα μήπως έπρεπε να στηρίξουν περισσότερο τον Μάρκοβιτς ;


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για τον εαυτό του. Στο γκολ φάνηκε αργός και δυσκίνητος. Ίσως να φταίει ότι ακομα δεν έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.


ΛΑΜΙΑ- Π.Α.Ο.Κ.   0:3
« Επαγγελματική Νίκη»

Τρένο πέρασε ο Π.Α.Ο.Κ από την Λαμία και κέρδισε με 0-3. Ήταν πάρα πολύ καλός και δεν κινδύνευσε σε καμιά περίπτωση. Η Λαμία ήταν εντελώς ακίνδυνη. Θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ :  Λίγα πράγματα δεν βοήθησε καθόλου και εκτός αυτού έγινε και αναγκαστική αλλαγή αφού τραυματίστηκε.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Και αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Μπήκε μέσα στην μετριότητα της ομάδος.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα δείχνει όμως ότι είναι τερματοφύλακας για μεγάλα πράγματα.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0:4
« Τυφώνας ο Ολυμπιακός»

Αποφασισμένος να γυρίσει την όλη κατάσταση στο Πρωτάθλημα δείχνει ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός. Και έτσι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον Βόλο ( των πολλών προβλημάτων) και πέρασε σίφουνας από την πανέμορφη πόλη του Βόλου. Γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία τους 15.000 φίλους του που ακολούθησαν την ομάδα .
Ο Βόλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν γινόταν…. !!!

ΚΛΕΙΜΑΝ: Καλός τερματοφύλακας πάρα πολύ καλός έχω πει !!
Αλλά όταν έχεις απέναντι σου τέτοιους παίκτες ποιότητας είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις και να κρατήσεις την εστία σου ανέπαφη. Δεν ευθύνεται για κανένα γκολ .

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ήταν πολύ σταθερός και ανίκητος στον αέρα. Πήρε όλες τις ψηλές μπαλιές που έγιναν στην εστία του. Επιπλέον μάζεψε και όποια κάθετη μπαλιά έγινε. Δείχνει ένα σοβαρό Profile προς το παρόν . 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2:0
« Δίκαια Νίκη»

Ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια και άνετα τον Ιωνικό και βελτίωσε την θέση του στην βαθμολογία. Τι να πεις για αυτόν τον Ιωνικό; Μια ομάδα που δεν έχει  τελικές προσπάθειες τι να περιμένεις . Νομίζω πως η φετινή σεζόν θα είναι ψυχοφθόρα  μέχρι να τελειώσει για τον Ιωνικό.

ΜΑΡΙΤΣ : Δείχνει ότι είναι στιβαρός και σταθερός τερματοφύλακας. Θα το δούμε ελπίζω και σε άλλα ματς.

ΧΟΥΤΕΣΙΏΤΗΣ : Για μια ακόμη αγωνιστική πάλεψε μόνος του. Πάρα πολύ καλός . Κράτησε χαμηλά το σκορ. Καμία ευθύνη στα γκολ.

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3:0
«Κυνικός και αποτελεσματικός»
Παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας ο Άρης επικράτησε εύκολα του Αστέρα Τρίπολης. Η ποιότητα των παικτών του Άρη απέναντι στους παίκτες του Αστέρα ήταν εμφανής. Ο Αστέρας δεν είχε απάντηση στην κυριαρχία των γηπεδούχων έχοντας μόνο μια φάση στο 40΄ λεπτό και το σουτ να βγαίνει κόρνερ. Στο 2ο ημίχρονο προσπάθησε ο Αστέρας να γυρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε και στο 90΄ ήρθε το 3ο γκολ κερασάκι στην τούρτα

ΚΟΥΕΣΤΑ : Εύκολο απόγευμα για τον έμπειρο τερματοφύλακα του Άρη.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ :  Προσπάθησε να περιορίσει την έκταση της ήττας…. Δεν είχε την βοήθεια από τους αμυντικούς του. Για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η  0:4
« Νίκη σωτηρίας ο Ο.Φ.Η.»

Με το εκκωφαντικό  0-4 πέρασε σαν άνεμος ο Ο.Φ.Η. από το Αγρίνιο και βάζει βάσεις για την σωτηρία. Αγνώριστος ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρουμε ότι παίζει. Εντελώς έξω από το κλίμα του αγώνα όλη  η ομάδα δεν απείλησε καθόλου την εστία του Ο.Φ.Η.. Η ομάδα της Κρήτης  χτύπησε αλύπητα τον Παναιτωλικό και πραγματικά τον διέλυσε!!!

ΑΝΕΣΤΗΣ: Παρασύρθηκε και αυτός από το Ναυάγιο της ομάδας. Δεν στάθηκε στο ύψος του !! Τον εκτιμώ για τις ικανότητες του αλλά χθες είχε προβλήματα…..

ΜΑΝΔΑΣ : Πέρασε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα δεν απειλήθηκε καθόλου. Αλλά το θετικό για εκείνον είναι ότι συνεχώς παίρνει παιχνίδια και  έχει αγωνιστικό ρυθμό. Συν το γεγονός ότι είναι μικρός σε ηλικία.