ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 20η Αγωνιστική)


 

Καλησπέρα φίλοι και φίλες μου θα αναλύσουμε την απόδοση των τερματοφυλάκων της 20ης Αγωνιστικής και όχι μόνο….


ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  2:3

« Ματς Grand Guignol »

Χορταστικό παιχνίδι, ωραίο ποδόσφαιρο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων και βάζοντας ωραία γκολ κέρδισε με 2-3 !!!!

Ο Βόλος παρότι έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα δείχνει κάποια σημάδια αστάθειας. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα σε σχέση με την εξάδα. Πιστεύω πως θα ξαναβρεί τον δρόμο των επιτυχιών η συμπαθείς ομάδα του Βόλου !!! 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Σήμερα δεν ήταν στα καλύτερα του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ευθύνη στα γκολ. Γκολ στα οποία «κρεμάστηκε» από την άμυνα του. Ίσως αν ήταν σε καλή μέρα αν είχε αποσοβήσει κάποιο από τα τέρματα που δέχτηκε.

ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ : Ασταθείς τερματοφύλακας !!! . Μάλλον δεν πιστεύει στον εαυτό του και τα λάθη τον «κυνηγούν». Έχει πολλά προσόντα αλλά δεν τα αξιοποιεί. Άτολμος στις εξόδους ψηλές – χαμηλές δεν έχει καθόλου καλές λαβές και έχει κακή υποδοχή της μπάλας.

Ας πούμε και κάτι καλό για το πέναλτι που έπιασε , πέναλτι που προήλθε από δικό του λάθος αλλά με την απόκρουση κράτησε τον Παναιτωλικό μέσα στο παιχνίδι. Και στο 1ο γύρο είχε χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση !!!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1:1

« Τσιντώτας vs Γιαννιώτης 1-1»

Ένα απίθανο ματς στους «Ζωσιμάδες» έληξε ισόπαλο. Ματς με τρομερές συγκινήσεις με τους δύο τερματοφύλακες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν απαραβίαστες τις εστίες τους. Ήταν πρωταγωνιστές και δύο γκολκίπερ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να αισθάνεται αδικημένος κατά κάποιο τρόπο διότι έχασε πέναλτι στο 92΄ το εκτέλεσε ο Νίνης και το απέκρουσε ο Γιαννιώτης με την βοήθεια του δοκαριού και εδώ ας πούμε ότι ήταν και τυχερή η ομάδα των Ιωαννίνων διότι στο 94΄ ο Τσιντώτας απέκρουσε σωτήρια και κράτησε την ισοπαλία.

Και εδώ ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε φύγει Νικητής από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτός έδειξε πως θα τα δώσει όλα για την εξάδα και πραγματικά μπορεί  να τα καταφέρει !!

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει ρυθμό και απελευθερωμένος  από την πίεση που δεχόταν στην Α.Ε.Κ βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Ήταν εξαιρετικός και σήμερα με την απόκρουση στο 94΄ έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του. Για το γκολ δεν ευθύνεται !!!

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Εκπληκτικός ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου. Έδωσε και αυτός με την απόκρουση του πέναλτι τον πόντο στον Ατρόμητο. Για το γκολ δεν ευθύνεται !!! 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ο.Φ.Η  2:1

« Νίκη με την ψυχή στο στόμα αντί για 5-1»

Αιφνιδιάστηκε ο Ολυμπιακός από τον καλό Ο.Φ.Η. και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) όμως λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου μπόρεσε και ισοφάρισε. Στο 2ο ημίχρονο το ματς ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους να σφυροκοπούν τον Ο.Φ.Η. και να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη και ο Μανδάς να κάνει απίστευτες αποκρούσεις κρατώντας τον Ο.Φ.Η. μέσα στο παιχνίδι. O El Arrabi έκανε το 2-1 και ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και ο Μανδάς να δείχνει το ταλέντο του και παραλίγο σε 2 αντεπιθέσεις των Κρητικών να έρθει και η ισοφάριση αλλά ο Πασχαλάκης έσωσε τον Ολυμπιακό από σίγουρα γκολ. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ο Ο.Φ.Η. είναι σε άνοδο και το δείχνει και σήμερα που πολύ δύσκολα να καθάριζε το ματς.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ !!! Έκανε ότι έπρεπε σαν τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας. Εκεί που χρειάστηκε ήταν και τις δύο φορές σε ετοιμότητα και γλύτωσε τον Ολυμπιακό από σίγουρα γκολ. Για το γκολ που δέχτηκε δεν φέρει ευθύνη.


ΜΑΝΔΑΣ : Ο ήρωας του παιχνιδιού με 9 ; επεμβάσεις βοήθησε τα μέγιστα τον Ο.Φ.Η. . Ο νεαρός τερματοφύλακας δείχνει από ματς σε ματς καλύτερος σήμερα έκανε απίθανα πράγματα. Τώρα στα γκολ δεν έχει καμιά ευθύνη.


Α.Ε.Κ. – ΑΡΗΣ  3:0

«Επίθεση, Θέαμα, Αποτελεσματικότητα»

Όλα αυτά φάνηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη !!! Η αρμάδα του Almeida  διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της. Χαίρεται ο κόσμος ποδόσφαιρο στο « Αγιά Σοφία» συν ότι ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα. Ο Άρης προσπάθησε ήταν και άτυχος με την αποβολή του παίκτη του και εκεί κάπου χάθηκαν όλα. Όμως  εύκολα η δύσκολα θα το έχανε το παιχνίδι. Αυτή η Α.Ε.Κ δεν παίζεται !!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Στο 1ο ημίχρονο δεν είχε δουλειά … Στο 2ο ημίχρονο είχε 2 λαθάκια σε έξοδο και λάθος πάσα που έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ. Αλλά και κάπου στο 64΄-65΄ λεπτό έκανε μια εξαιρετική απόκρουση και κράτησε το 1-0 στην κεφαλιά του επιθετικού του Άρη. Έκανε καλό ματς ο γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. .

ΚΟΥΕΣΤΑ : Δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε στις επιθέσεις της Α.Ε.Κ. στο πέναλτι έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε …. Στα γκολ του Gacinovic και του Pineda δεν γινόταν να κάνει κάτι.


Π.Α.Ο.Κ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3:2

«Αγχωτική Νίκη»

Ματς που ο Π.Α.Ο.Κ. θα έπρεπε να το είχε καθαρίσει από πολύ νωρίς , το έκανε derby και έπαιζε «Ρώσικη Ρουλέτα» μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τέλος καλά με ωραία γκολ. Ο Λεβαδειακός του Γιάσμικο Βέλιτς αποδείχτηκε δυνατός αντίπαλος και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έβαλε « Δύσκολα» στον Π.Α.Ο.Κ. που τα χρειάστηκε προς το τέλος. Νομίζω ο Λεβαδειακός με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα κινδυνεύσει.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Δεν είχε καθόλου φάσεις στο πέναλτι ενεπλάκη και κακώς δόθηκε ποινή διότι δεν τον βρήκε ο γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. Το 2ο γκολ μπήκε από κόντρα στον Κάργα. Στο 85ο λεπτο δήλωσε παρών σε σουτ του Γερεμέεφ .

ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ: Δεν φταίει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού για κανένα γκολ. Προσπάθησε για το καλύτερο αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσεις στις προσπάθειες των παικτών του Π.Α.Ο.Κ.


ΛΑΜΙΑ- ΙΩΝΙΚΟΣ  0:2

«Επιτέλους Νίκη»

Τώρα μάλιστα !! Παίζοντας ορθολογικά και με κανονικό προπονητή ο Ιωνικός νίκησε σε παιχνίδι «Ζωής & Θανάτου» στην Λαμία όπου η ομάδα της Νίκαιας «καθάρισε» την τοπική ομάδα.

Με αυτή την Νίκη ο Ιωνικός έβαλε φωτιά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα , σίγουρα δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, ίσα ίσα που τώρα αρχίζουν όλα ….. Η Λαμία είναι άξια της τύχης της. Καθόλου καλό ποδόσφαιρο δίχως καθαρό μυαλό και σκέψης υποτάχθηκε δίκαια στον Ιωνικό  !!!!!

ΣΑΡΑΝΟΦ : «Κρέμασαν» οι αμυντικοί τον τερματοφύλακα της Λαμίας… Ίσως το 2ο γκολ να έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα αλλά και αυτός  σήμερα παρασύρθηκε από όλη την ομάδα !!!

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : 1 επέμβαση στο 1ο ημίχρονο και μετά θεατής. Στο 2ο ημίχρονο ήταν και πάλι σταθερός πλην από ένα λαθάκι προς το τέλος του παιχνιδιού που δεν στοίχισε στην ομάδα. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι ο «ακρογωνιαίος λίθος» του Ιωνικού. Βασικό ατού για την σωτηρία της ομάδας !!!


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  1:0

«Κουρμπέλης = έγκλημα & τιμωρία»

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και να υποχωρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Λες και έχει χάσει το «πιστεύω» της η ομάδα για αυτό που ονειρεύεται και θέλει ο κόσμος!! Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει τώρα πρέπει να δείξει η ομάδα την δύναμη της αγωνιστικά και τα ψυχικά αποθέματα ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει !!!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε αυτό το ματς όσο τίποτα άλλο έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και τα κατάφερε. Είναι ένας σωματείο , οργανισμός που δουλεύει σωστά σε γενικές γραμμές και δεν συμβιβάζεται με την αποτυχία. Σήμερα προσπάθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο έβαλε και ένα όμορφο γκολ (σκρόπ φωτοβολίδα στην γωνία) και το τέλος του ματς βρήκε του Τριπολιτσιώτες να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη !!!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : «Βράχος» ο τερματοφύλακας του Αστέρα καθάρισε ότι φάση έγινε στην περιοχή του. Με αποκορύφωμα την φάση με τον Ιωαννίδη. Ήταν εξαιρετικός !!!


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Έχω πει ότι τελευταία δεν πατάει καλά. Είχε καλές στιγμές σήμερα όσο για το γκολ έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να την παλέψει την φάση όσο δυνατό και να ήταν το σουτ όσα κορμιά και να του μείωσαν την ορατότητα έπρεπε να προσπαθήσει και όχι να το δεχτεί όρθιος. Το ότι είναι γκολκίπερ αξιώσεων δεν αμφισβητείται    !!!