Οι τερματοφύλακες της εμβόλιμης (15ης) αγωνιστικής

Image result for ζιβκοβιτς ξανθη

Ξεκίνημα της ανασκόπησης της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής από τη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος βρήκε και πάλι την ηρεμία του με τον Κότνικ να επανέρχεται κάτω απ' τα γκολπόστ του. 

Image result for κοτνικ πανιωνιος

Ο Σλοβένος γκολκίπερ ήταν πολύ καλός, και η παρουσία του βοήθησε πολύ την ομάδα του να φτάσει στη σημαντική αυτή νίκη. Στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δε νομίζω πως μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω ο Παπαδόπουλος, καθώς το σουτ ήταν τρομερά δυνατό, με περίεργη καμπύλη - μπανάνα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι επιπλέον ο τερματοφύλακας των Αρκάδων.

Image result for μελισσασ λαμια

Στη Λαμία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 του Απόλλων με τα τρία γκολ της αναμέτρησης να είναι φάσεις που δεν μπορούσαν οι τερματοφύλακες να κάνουν πολλά περισσότερα.

Image result for μπαγιτς λεβαδειακος

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της, με τον Μπάρκα να μην έχει καθόλου πίεση απ' τον Λεβαειακό, ενώ ο Μπάγιτς έκανε το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, ήταν πάρα πολύ καλός και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Image result for βελλιδης

Στην Τούμπα, ο Πασχαλάκης δέχθηκε ένα γκολ απ' αυτά που δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει ο τερματοφύλακας γιατί είναι τετ α τετ, ίσως όμως λόγω των σωματικών του προσόντων, να μπορούσε να μείνει όρθιος παραπάνω και να αντιδράσει καλύτερα. Ο Βελλίδης σε γενικές γραμμές ήταν καλός, αν και στο δεύτερο γκολ θα μπορούσε να δώσει λύση γρήγορα. Δέχθηκε επίσης ένα γκολ από πέναλτι, αλλά έπιασε και την εκτέλεση του Ακπόμ από τα 11 βήματα.

Image result for διουδης

Ο Διούδης ήταν πάρα πολύ καλός και σταθερός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρέπει να παρακαλάει να είναι γερός και δυνατός ο βασικός του πορτιέρο, ώστε να μην έχει πρόβλημα. Ο Κυριακίδης δε φταίει στο γκολ που δέχθηκε, ενώ η εμπειρία του μέτρησε στη φάση με τον Καμπετσή προς το τέλος του αγώνα, γλιτώνοντας την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.

Image result for ολυμπιακος αελ

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, "δώσε μου μάτια να την βλέπω", χάρμα οφθαλμών, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, χαίρεται ο κόσμος και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι να βλέπουν τέτοια μπάλα. Μακάρι όλες οι ομάδες μας να μπορούν να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό και να παίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο. Ο Σα στον αγώνα με την ΑΕΛ δεν πιέστηκε καθόλου, ενώ ο Κρίστινσον ήταν καλός παρά τα τέσσερα γκολ, και βοήθησε ώστε να μην πάρει το σκορ ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όντας υπό συνεχή πίεση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". 


ΟΦΗ και Ατρόμητος πήραν από έναν βαθμό, μετά το τελικό 1-1, με τον Στρέζο και τον Μέγιερι να μην φέρουν ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκαν, σε ένα ματς με λίγες φάσεις που δεν πιέστηκαν οι τερματοφύλακες.

Image result for κουεστα αρης

Το γκολ που δέχθηκε ο Ζίβκοβιτς, στον αγώνα της Ξάνθης με τον Άρη, μπορεί να ήταν απ' τη γωνία που φύλαγε ο ίδιος, ήταν όμως ασύλληπτο σουτ με μεγάλη δύναμη. Επειδή έχω μεγάλη εκτίμηση στον Ζίβκοβιτς, μπορώ να πω ότι θα μπορούσε ενδεχομένως και να το βγάλει, χωρίς να πω όμως ότι φταίει κιόλας. Ο Κουέστα ήταν πολύ σταθερός, ότι χρειάστηκε το καθάρισε και μακάρι ο Άρης να βρει το δρόμο του, γιατί είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική.