Ο Τερ Στέγκεν και οι Ζίβκοβιτς και Σα

Image result for τερ στεγκεν

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Μπιλμπάο χθες βράδυ, με τον τερματοφύλακα της, Αντρέ Τερ Στέγκεν να είναι και ο πρωταγωνιστής της καθώς οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, όμως ο Γερμανός γκολκίπερ έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα κατορθώματα του.


Όπως είδατε στο βίντεο, στην πρώτη φάση του ματς κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση με το αριστερό του χέρι στο δεξί του παραθυράκι, μία φάση που θύμισε αρκετά το πρώτο γκολ του Βιεϊρίνια στο χθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όπου ο Σα, παρότι ακούμπησε τη μπάλα, δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ. Θυμηθείτε τη φάση και δείτε τις ομοιότητες στο βίντεο.


Ο Τερ Στέγκεν στην τελευταία φάση του ματς, κάνει μία ακόμα τρομερή απόκρουση, στο εξ επαφής τετ α τετ με τον Ινιάκι Γουΐλιαμς, χωρίς καν να πέσει στο έδαφος, χρησιμοποιώντας απλά το δεξί του χέρι. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Ζίβκοβιτς στον αγώνα της Ξάνθης με τη Λαμία, το Σάββατο, αποδεικνύοντας ότι για να είναι αποτελεσματικός ένας τερματοφύλακας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να πέφτει στο έδαφος, αν χρησιμοποιεί σωστά το μυαλό του και έχει κατάλληλες τοποθετήσεις. Δείτε την απόκρουση του Ζίβκοβιτς στο βίντεο.