Ο απολογισμός του Κυπέλλου Ελλάδας

Image result for χουτεσιωτης

Λαμία και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 σε ένα παιχνίδι όπου ο αγωνιστικός χώρος ήταν βούρκος και ήταν ένας αγώνας με αγγλικά χαρακτηριστικά. Οι δύο τερματοφύλακες δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ από το κακό τερέν, με τη μπάλα να δημιουργεί προβλήματα και να γλιστράει. Θεωρώ ότι ο Σαράνοφ δεν φταίει σε κανένα γκολ διότι η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ήταν για σεμινάριο, ο τρόπος που έφταναν στα καρέ της Λαμίας ήταν σεμιναριακός. Όσον αφορά τον Χουτεσιώτη, θεωρώ ότι προδόθηκε στο πρώτο γκολ από τη λάσπη και τον κακό αγωνιστικό χώρο μπροστά απ' την εστία του, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, είναι όμως κι αυτό μέσα στο παιχνίδι. Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, πρέπει πιστεύω να πάρει κι άλλες ευκαιρίες για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ δεν νιμίζω ότι έχει ευθύνη για τα άλλα γκολ.

Image result for κοτνικ

Στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ είδαμε και τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν σημαντικά λάθη. Ο Κότνικ δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, το είδαμε όμως κι αυτό, του έφυγε η μπάλα μέσα απ' τα χέρια και δέχτηκε το τέρμα η ομάδα του μένοντας πίσω στο σκορ. Κατά τα άλλα ήταν θετικός στον αγώνα.

Image result for πασχαλακησ

Ο Πασχαλάκης το έχουμε ξαναπεί ότι είναι ένας τερματοφύλακας που ζει για να κάνει αυτές τις μεγάλες επεμβάσεις όπως αυτή στο δεύτερο ημίχρονο στο γάμα της εστίας του. Ζει γι' αυτό και δεν σκέφτεται ότι μπορεί κι άλλες φάσεις να τις γλιτώσει με πιο απλό τρόπο και χωρίς να πέφτει συνεχώς κάτω. Στο πρώτο γκολ επί παραδείγματι, θα μπορούσε να κόψει τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι κάθετα, αλλά η λανθασμένη σκέψη του να κυνηγήσει τη μπάλα στο άλλο δοκάρι, έκανε αδύνατο το να σωθεί το γκολ. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο το μυαλό του, και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο και το σώμα του, είναι ένας πολύ καλά γυμνασμένος τερματοφύλακας, που ζει για να κάνει μεγάλες επεμβάσεις με πεσίματα, και πολύ πιθανόν να τις εκβιάζει κιόλας. Στο γκολ, η επιλογή του να βγει με το ένα χέρι και με τον τρόπο που βγήκε, θεωρώ πως ήταν εντελώς λανθασμένη και είχε πολύ κακή αντίδραση. Με τα σωματικά του προσόντα και στο σημείο που βγαίνει, θα έπρεπε να είναι πολύ σίγουρος στο διώξιμό του. Φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη στη συγκεκριμένη φάση. 

Image result for αθανασιαδησ αστερασ τριπολησ

Στην Κρήτη, ο Αθανασιάδης ήταν πολύ καλός για τον Αστέρα Τρίπολης κρατώντας την ομάδα του σε ορισμένες δύσκολες στιγμές. Ο Γιώργος Παράσχος έκανε μία επαγγελματική νίκη απέναντι στον μαχητικό Εργοτέλη, ο οποίος μην ξεχνάμε πως απέκλεισε τον Άρη. Ο Κατσιμήτρος ανταποκρίθηκε όσο μπορούσε στις απαιτήσεις του αγώνα και για το γκολ δεν έχει καμία ευθύνη.

Image result for ατρομητος αεκ

Τέλος, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου οι τερματοφύλακες δεν χρειάστηκε να επέμβουν κάπου.