Κύπελλο Ελλάδας: Ο θεσμός των εκπλήξεων

Image result for ολυμπιακοσ λαμια

Ξεκίνημα της ανασκόπησης των προημιτελικών του Κυπέλλου, με τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, με την Ένωση να σφραγίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Ο Μπάρκας είχε ένα ήσυχο απόγευμα στον αγώνα αυτό, ενώ ο νεαρός Θεοδωράκης του Ατρόμητου, έπεσε σε μία άτυχη για τον ίδιο συγκυρία, σε ένα παιχνίδι περίεργο, χωρίς να φταίει για τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Image result for αστερασ τριπολη εργοτελης

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας ήταν αυτός που ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, με την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων να είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον γκολκίπερ των Κρητικών, έκανε σημαντικά λάθη στον αγώνα, αλλά τονίζουμε ξανά την μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Αθανασιάδης ναι μεν δεν φταίει στο γκολ που δέχεται, ίσως να είναι και ο τελευταίος που φέρει ευθύνη, αλλά η αντίδρασή του δεν ήταν και η καλύτερη. Το να θες να αποκρούσεις τη μπάλα και να πέφτεις πίσω και μέσα στα δίχτυα, δεν πρόκειται να βοηθήσει να είσαι αποτελεσματικός.

Image result for παοκ πανιωνιοσ

Τρομερά δύσκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Πανιωνίου, με τον Πασχαλάκη να φαίνεται ξεκάθαρα ότι όταν στηρίζεται στην αμυντική του γραμμή δεν δέχεται γκολ, ενώ όταν δεν μπορεί να στηριχθεί, τρώει πάντα γκολ. Αυτό τα λέει όλα.

Image result for παοκ πανιωνιοσ

Ο Κότνικ δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως θα έπρεπε τον Πανιώνιο, νομίζω ότι έχει κάνει σημαντικά λάθη στον αγώνα και στα γκολ έχει μεγάλη ευθύνη.

Image result for λοντιγκιν

Ο Ολυμπιακός των 30 τελικώ προσπαθειών δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο γι' αυτό άλλωστε είναι και ο βασιλιάς των σπορ. Με μία κατεβασιά η Λαμία έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό. Άτυχος ο Λοντίγκιν που βρέθηκε σε τέτοιο παιχνίδι, αλλά όταν είσαι τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, δεν μπορείς να τρως γκολ όρθιος. Πρέπει κάτι να κάνεις, όχι να ασχολείσαι αν ήταν οφσάιντ ή όχι, χωρίς να λέμε ότι φταίει, αλλά έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κάνει κάτι.

Image result for ολυμπιακοσ λαμια

Ο Σαράνοφ σίγουρα από τις πρώτες αγωνιστικές που έπαιζε με τη Λαμία, ως τώρα, έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, να κάνεις κάποτε και ένα παιχνίδι της ζωής σου και να μην δεχθείς γκολ και να δώσεις στην ομάδα σου μία τέτοια σημαντική πρόκριση. Μπράβο του που τα κατάφερε και μπράβο και στην Λαμία που διατηρεί δύο τερματοφύλακες σε πολύ καλή κατάσταση και ετοιμότητα.