Το μαγευτικό Champions League (vids)

Image result for champions league

Ο "βασιλιάς" των σπορ και όχι άδικα χαρακτηρίζεται για ακόμα μία φορά το ποδόσφαιρο, έπειτα από το γεμάτο συγκινήσεις και μαγευτικές στιγμές διήμερο του Champions League που προηγήθηκε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία ιστορική ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Όλντ Τράφορντ, οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν με 1-3 στο Παρίσι, παρά τις πολλές απουσίες τους και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ο τεράστιος Τζίτζι Μπουφόν, που με το λάθος του έδωσε την ευκαιρία στον Λουκάκου να κάνει το 1-2 και να κρατήσει την Γιουνάιτεντ μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Image result for champions league ajax

Μία ημέρα νωρίτερα, τα τρομερά μωρά του Άγιαξ, είχαν πάρει μία επική πρόκριση μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αίαντα να ανατρέπει και αυτός το σκορ του πρώτου αγώνα. To highlight της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα το αριστοτεχνικό απ'ευθείας χτύπημα φάουλ του Σένε, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ξεγελώντας τον Κουρτουά, ο οποίος δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε.