Οι τερματοφύλακες που ξεχώρισαν (4η αγωνιστική)

 

Ο Άρης πήρε το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους πράσινους, που δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως ο νέος του τερματοφύλακας, Ζακαρί Μπουσέ, στο ντεμπούτο του έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν σταθερός και δήλωσε το "παρών" όποτε τον χρειάστηκε η άμυνά του. 

Μένει να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί συστηματικά σε υψηλά στάνταρ και να κρατήσει τον Κουέστα στον πάγκο, καθώς ακόμα το δείγμα που έχουμε είναι πολύ μικρό.


Σε πάρα πολύ καλή βραδιά βρέθηκε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ήταν αρκετά απειλητικοί στην Τούμπα, δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές προς την εστία του Δικεφάλου, όμως βρήκαν μπροστά τους τον εξαιρετικό Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος απέκρουσε κάθε απειλή για την εστία του και ήταν καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση του μηδενικού παθητικού για τον ΠΑΟΚ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη.


Πολύ ωραίο παιχνίδι στα Γιάννενα ανάμεσα σε ΠΑΣ και Ολυμπιακό, με τελικό αποτέλεσμα το 1-1. Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων είχαν αρκετή δουλειά, μιας και οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν αρκετά ανοιχτά, με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι τους, οπότε Χουτεσιώτης και Τζολάκης δεν μπορούσαν να εφησυχάσουν σε καμία περίπτωση.


Οι δύο Έλληνες τερματοφύλακες απέδειξαν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Ο Χουτεσιώτης για μία ακόμα αγωνιστική έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά και το πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν αυτή.

Απ' την άλλη ο Τζολάκης κάλυψε για μία ακόμη φορά το κενό του Σα, χωρίς να υστερήσει για την ομάδα του, αποτρέποντας άλλωστε αρκετές φορές και τους αντιπάλους του να σκοράρουν.