Οι τερματοφύλακες της 6ης αγωνιστικής

 

Κουτσουρεμένη η 6η αγωνιστική της Super League, με μόλις 4 παιχνίδια. Ξεκίνημα από το ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Ο Διούδης δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε, ενώ δεν είχε και φάσεις προς την εστία του για να κριθεί περισσότερο.

Απ' την άλλη ο Γκαραβέλης ήταν ενδεχομένως ο MVP του αγώνα, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να πραγματοποιεί μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, με αποκορύφωμα την απόκρουσή του στο πέναλτι του Καρλίτος. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Βόλου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.


Νίκη για τον Αστέρα στην Τρίπολη επί του ΟΦΗ με τον Βάτερμαν να νικιέται από το σημείο του πέναλτι από τον Μπαράλες. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι συνολικά, με εξαίρεση κάποιες φάσεις που έδειξε κάποια σημάδια αδυναμίας με τη μπάλα στα πόδια.

Εξαιρετικός ήταν ο Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους, πολύ σταθερός, κατευθύνοντας μάλιστα και πολύ σωστά την άμυνά του.


Η ΑΕΚ πήρε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο διπλό στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, με τον Τσιντώτα να συνεχίζει ακάθεκτος τις πολύ καλές εμφανίσεις. Η Ένωση έχει ασφάλεια κάτω απ' τα δοκάρια της, όπως φάνηκε και στον αγώνα της Κυριακής, μιας και όποτε χρειαστεί, ο Τσιντώτας είναι εκεί.

Και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ήταν πάρα πολύ καλός για μία ακόμα βραδιά, δείχνοντας το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι. Ηττήθηκε μόνο από το σημείο του πέναλτι από τον Ανσαριφάρντ, ενώ όλες τις υπόλοιπες φορές που απειλήθηκε, λειτούργησε εξαιρετικά.


Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο χθες βράδυ στο Περιστέρι κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Γιαννιώτη να είναι ως επί το πλείστον θεατής της αναμέτρησης, με εξαίρεση μία πολύ καλή απόκρουση που χρειάστηκε να κάνει σε σουτ του Αριγίμπι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Κνετ από την άλλη δέχθηκε ένα γκολ από τα 11 βήματα από τον Μανούσο και μία κεφαλιά επίσης από το σημείο του πέναλτι περίπου, στην οποία ενδεχομένως να μπορούσε να αντιδράσει κάπως καλύτερα μιας και το συγκεκριμένο γκολ το δέχθηκε χωρίς καν να κάνει προσπάθεια να πάει προς τη μπάλα, παραμένοντας όρθιος.