Η μάχη των νεοφώτιστων

 


Πολύ ωραίο παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα με τελικούς νικητές τους φιλοξενούμενους, χάρη σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλων έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε ακόμα και να γυρίσει το παιχνίδι, έχασε μάλιστα και πέναλτι, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Χουτεσιώτης συνεχίζει το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα, έχουμε πει για τα προσόντα του, τώρα αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, στο επίπεδο της Super League. Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και μακάρι να συνεχίσει έτσι.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΤΣΑΡΗΣ

Έχουμε πει πολλές φορές για την περίπτωση του Κότσαρη και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς. Χθες ανάγκασε την ομάδα του να σπαταλήσει μία αλλαγή στο ημίχρονο, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς. Γενικά πρόκειται για μία περίπτωση τερματοφύλακα, που όσο αγωνίζεται, είναι κέρδος για την ομάδα, καθώς οι τραυματισμοί τον στερούν από τον προπονητή του, κάτι που είχε φανεί και από το διάστημα που ήταν στον Παναθηναϊκό.

Δε γίνεται μία ομάδα να μην μπορεί να στηριχθεί στον τερματοφύλακα της και να αναγκάζεται να τον κάνει αλλαγή εντός αγώνα. Τα προβλήματα τραυματισμών του Κότσαρη είναι λογικό να προβληματίσουν.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα πρέπει να δουν πως θα διαχειριστούν την περίπτωσή του στη συνέχεια της σεζόν, μιας και η ομάδα πρέπει να έχει έναν γκολκίπερ στον οποίο θα μπορεί να βασιστεί.