Ο απολογισμός της "ευρωπαϊκής" εβδομάδας

 

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο και ηττήθηκε με 2-0. Ο Ζοζέ Σα μπορεί να μην έχει ευθύνη στα γκολ, όμως δεν βρέθηκε και στην καλύτερη βραδιά του.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο γκολ, η τοποθέτηση του θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερη, ώστε ενδεχομένως να μπορούσε να αντιδράσει και λίγο καλύτερα. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα έπρεπε να έχει απολύτως καθαρό μυαλό, κάτι που λογικά δεν συνέβη μιας και ο Πορτογάλος φάνηκε να είναι κάπως νευρικός το βράδυ της Τρίτης.


Ο Τσιντώτας χθες βράδυ πραγματοποίησε την πρώτη του όχι και τόσο καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Υπέπεσε σε ένα πέναλτι, καθώς βγήκε κάπως άτσαλα στα πόδια του Βάρντι, όμως στη συνέχεια παραλίγο να το αποκρούσει, αφού ακούμπησε τη μπάλα, και αυτό κάτι λέει.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει βοηθήσει πολύ ως τώρα τη φετινή σεζόν την ΑΕΚ και γι' αυτό δεν πρέπει να κριθεί αυστηρά, ενώ είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να παίζει σε πολύ υψηλά στάνταρ.


Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, μία ακόμα, για τον Ζίβκοβιτς χθες βράδυ, στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γρανάδα. Ο Σέρβος γκολκίπερ ήταν πάρα πολύ σταθερός και προσέφερε σιγουριά στην άμυνά του.

Η εικόνα του φέτος είναι πάρα πολύ καλή ως τώρα, και αυτό οφείλεται στον προπονητή του, τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που δουλεύει εξαιρετικά μαζί του.