Στη Λάρισα κοιτάζουν και το μέλλον


Image result for στεφανοσ σουλουκοσ


Ένα παιδί με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΛ. Ο τερματοφύλακας Στέφανος Σουλούκος, ο οποίος είναι μόλις 17 χρονών και έχει ύψος 1.93, έχει αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά κάποιος συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία ανακάλυψη της ΑΕΛ, καθώς ο γεννημένος το 2001 πορτιέρο, εφόσον δουλευτεί σωστά μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας του. Γι' αυτό τον λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που επενδύει σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έχουν και μεταπωλητική αξία.

Ο προπονητής του, του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο φιλικό της ΑΕΛ κόντρα στον Άρη, ενώ την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος είχε κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία, κόντρα στην Λαμία.

Το γεγονός ότι ο Σουλούκος είναι ένα παιδί με μεγάλες περγαμηνές, ενισχύει τις πιθανότητες του να κάνει μία καλή καριέρα στη θέση του τερματοφύλακα. Βέβαια, αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό, καθώς απαιτείται σκληρή και καθημερινή δουλειά, όμως ο νεαρός γκολκίπερ έχει την τύχη να συνεργάζεται στην ομάδα "του κάμπου" με έναν εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιώργο Φουσέκη. 

Ο Γιώργος έχει την κατάρτιση να δουλέψει και να βελτιώσει τερματοφύλακες σε πολύ υψηλό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να βοηθήσει τον Σουλούκο να εξελιχθεί πάρα πολύ.

Image result for γιωργος φουσεκης