Οι τερματοφύλακες της αγωνιστικής

Image result for παπαδοπουλος αστερας τριπολης

Παρακολουθήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου είδαμε αρκετά καλά παιχνίδια για την εποχή, με τις ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, κάνοντας καταπληκτικές επεμβάσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κρατώντας την ομάδα του όρθια, όσο μπορούσε. Πιθανότατα ήταν ο κορυφαίος της αγωνιστικής. Πολύ καλός για ακόμα μία φορά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Στο Αγρίνιο, ο Μπάλαζ Μέγιερι ήταν αρκετά σταθερός και έδινε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Ατρομήτου, ενώ έκανε πολύ καλή προσπάθεια στο πέναλτι που δέχθηκε και παραλίγο να το αποκρούσει.

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν είχε δουλειά στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, κάνοντας πολύ καλές μεταβιβάσεις, βοηθώντας και στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Image result for μαρκος βελλιδης

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Μάρκος Βελλίδης έπαιξε πάρα πολύ καλά κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Ο Μάρκος φαίνεται πως βρίσκει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και τα πατήματα του.

Στο ματς της Ριζούπολης, ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ, είδαμε τον Ισλανδό τερματοφύλακα, Κρίστινσον, για τον οποίο είχαμε μιλήσει και μέσα στο καλοκαίρι, να δείχνει ότι είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ, και πιθανότατα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του κάμπου.

Πανιώνιος και ΟΦΗ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε έναν αγώνα με αρκετή δράση. Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, γενικά στάθηκαν καλά, έχοντας τις καλές και τις κακές τους στιγμές.

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ ενός νεαρού και πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Μπουζούκη, στο οποίο ο Ζίβκοβιτς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως. Παρόλα αυτά ο γκολκίπερ των "ακριτών" αποτελεί σταθερή αξία για την ομάδα του, ενώ ο Σωκράτης Διούδης δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης.

Image result for τερματοφυλακας λεβαδειακου

Τέλος, ίσως ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας της αγωνιστικής ήταν ο Νταβις Εμπασί. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού ήταν καταπληκτικός, έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Φορτούνη, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του για όσο μπορούσε. Παρόλα αυτά, φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το οποίο παρότι είναι πολύ καλά εκτελεσμένο, θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει καλύτερη αντίδραση.