Πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ με ασίστ από τον Πασχαλάκη (vid)

Image result for πασχαλακης παοκ βασιλεια

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας της Βασιλείας, και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δείχνοντας τις δυνατότητες του φετινού του ρόστερ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και είναι πολύ δουλεμένη, έχοντας ομοιογένεια καθώς δεν έχει πολλές διαφορές από την περσινή σεζόν.

Image result for πασχαλακης παοκ βασιλεια

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι, όντας σταθερός, και προσέφερε σιγουριά στην άμυνα του. Ο γκολκίπερ των Κυπελλούχων Ελλάδος, έδωσε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, όταν έπαιξε με γρήγορο βολέ, το οποίο βρήκε τον Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο σέντερ φορ να τελειώνει ιδανικά την φάση. Στο 80' έκανε και μία πολύ δύσκολη επέμβαση, σε κοντινή προβολή του Βαν Φονσβίνκελ και κράτησε το μηδέν για την εστία του. 

Έχοντας κάνει μία πολύ καλή σεζόν πέρσι, ο Πασχαλάκης συνεχίζει να βελτιώνεται, και λογικά δεν θα αργήσει να λάβει την κλήση για την Εθνική ομάδα.