Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους με τεράστιο Μπάρκα

Image result for αεκ

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια, κάτι που το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στην καταπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Μπάρκα στην χθεσινή ρεβάνς με την Βίντι.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, έκανε μεγάλες αποκρούσεις, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του με τη σταθερότητα και την ηρεμία που είχε και έκανε και σωστές μεταβιβάσεις με τη μπάλα στα πόδια.

Image result for μπαρκας

Με τον Μπάρκα να είναι τόσο βελτιωμένος και να γίνεται όλο και καλύτερος, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας και της Εθνικής ομάδας. Αυτή τη στιγμή είναι αυτός που το δικαιούται περισσότερο από όλους, χάρη στη δουλειά που έχει κάνει μαζί με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Είναι αίσθηση μου, ότι ο Μπάρκας αν συνεχίσει έτσι το επόμενο διάστημα, πολύ σύντομα θα καταφέρει να πάρει και μεταγραφή στο εξωτερικό, φέρνοντας μάλιστα και αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ.

Πολλά συγχαρητήρια στην Ένωση για την σπουδαία επιτυχία της και καλή επιτυχία σήμερα στον ΠΑΟΚ, που ευχόμαστε όλοι να τα καταφέρει κι αυτός και να πάρει την πρόκριση.