Ντόμινο μετακινήσεων για τους τερματοφύλακες στην Ευρώπη

Image result for courtois

Ο Τιμπό Κουρτουά θα είναι ο νέος βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης συμφώνησαν με την Τσέλσι για την αγορά του κορυφαίου γκολκίπερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για ένα ποσό, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αγγίζει περίπου τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ρεκόρ μεταγραφής πορτιέρο η Τσέλσι με τα 80 εκατ. ευρώ στον Κέπα

Οι "μπλε" του Λονδίνου, προκειμένου να δεχθούν να αποχωριστούν τον Βέλγο γκολκίπερ, απέκτησαν τον 23χρονο Βάσκο τερματοφύλακα, Κέπα Αριθαμπαλάγα, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, για να τον αποκτήσουν κατέθεσαν στην ομάδα του, το ποσό της ρήτρας που προέβλεπε το συμβόλαιο του, το οποίο ήταν 80 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για τερματοφύλακα, ξεπερνώντας τα 72,5 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Λίβερπουλ για την αγορά του Άλισον, μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα.

Image result for κειλορ

Πλέον, το πιθανότερο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον Κέιλορ Νάβας, που ήταν μέχρι τώρα ο βασικός της πορτιέρο, καθώς μοιάζει απίθανο ένας τόσο καλός τερματοφύλακας να περάσει τη σεζόν του στον πάγκο, ακόμα κι αν αυτός είναι της "Βασίλισσας".