ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Image result for πασχαλακης

Με σπουδαία εμφάνιση, και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 3-2 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα. Καθοριστικός για την νίκη του Δικεφάλου ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν για ακόμα έναν αγώνα πολύ σταθερός .

Ο γκολκίπερ των Κυπελλούχων Ελλάδος, έκανε σημαντικές αποκρούσεις, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έπιασε 71ο πρώτο λεπτό.

Άξια αναφοράς είναι η "γκέλα" του τερματοφύλακα των Ρώσων, Μαξιμένκο, στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο σημείωσε ο Πέλκας. Ο νεαρός γκολκίπερ έκανε πολύ κακή εκτίμηση της φάσης στο γύρισμα του Μάτος από τα δεξιά, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του, και να στρωθεί στον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Image result for μπαρκας

Όρθια κατάφερε να σταθεί η ΑΕΚ στην Σκωτία κόντρα στην Σέλτικ, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της αντιπάλου της.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε για ακόμα μία φορά, κάτω από τα δοκάρια της "Ένωσης", ο Βασίλης Μπάρκας. Ο Έλληνας γκολκίπερ απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο έχει βελτιωθεί, καθώς ήταν σταθερότατος και έδινε σιγουριά στην άμυνα του.


Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον Βασίλη από μικρή ηλικία, ξέρω πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που έχει καταβάλει, εκτός από τον ίδιο, και ο πατέρας του. Γι' αυτό το λόγο αξίζει κι αυτός πολλά συγχαρητήρια. Ο πατέρας του Μπάρκα ήταν στην Γλασκώβη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του γιου του, ο οποίος αν μη τι άλλο τον αποζημίωσε.

Τέλος, θέλω να δώσω τα εύσημα και στον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για την δουλειά που έχει κάνει με τον Μπάρκα τον τελευταίο καιρό, και τον έχει εξελίξει ακόμα περισσότερο. 

Image result for ολυμπιακος λουκερνη

Στη μάχη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνεται απόψε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την ελβετική Λουκέρνη. Ευχή όλων μας είναι οι "ερυθρόλευκοι" να καταφέρουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.