Έμεινε όρθιος ο ΠΑΟΚ

Image result for μπενφικα παοκ

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν το ίδιο καλός με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχε δώσει φέτος το καλοκαίρι, χθες το βράδυ στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, όμως αυτό δικαιολογείται και από την ποιότητα της αντιπάλου του. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία του Δικεφάλου στην έδρα της.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο 1-1 αν και οι Πορτογάλοι τον πίεσαν ασφυκτικά και είχαν ευκαιρίες για τη νίκη. Η ευκαιρία που έχει πλέον η ελληνική ομάδα είναι τεράστια, καθώς με νίκη στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

Image result for βλαχοδημος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει ξεκινήσει τη χρονιά ως ο βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα, κάτι που είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον Έλληνα γκολκίπερ. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι υπέρ του, καθώς οι φίλοι της ομάδας του τον στηρίζουν και έχει μία μεγάλη ευκαιρία για διάκριση. Παρόλα αυτά χθες ήταν άτυχος, αφού ουσιαστικά στην μοναδική στιγμή που κινδύνευσε η εστία του, δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του και δέχθηκε το γκολ.