Η επέμβαση της αγωνιστικής από τον Ταμπάκη στις ΗΠΑ (vid)

Image result for αλεξανδρος ταμπακης

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης συνεχίζει να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Βόρειας Καρολίνας, με την οποία αγωνίζεται αυτή την περίοδο, στις ΗΠΑ.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση σε ένα μακρινό σουτ του αντιπάλου του, κερδίζοντας το βραβείο για την καλύτερη απόκρουση της αγωνιστικής.


Στην Αμερική φαίνεται πως έχει βρει την Ιθάκη του, παίζει καλά και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, γι' αυτό και κατά καιρούς έχει κάνει μερικές πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Η παρακάτω απόκρουση βραβεύτηκε ως η επέμβαση του μήνα.


Τον Αλέξανδρο τον γνωρίζω από πολύ μικρή ηλικία και έχω πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του, και θεωρώ πως έχει να δώσει πολλά ακόμα. Στον Παναθηναϊκό δεν πήρε την ευκαιρία που ενδεχομένως να δικαιούταν, με βάση και τα προσόντα του.


Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για έναν ακόμα Αλέξανδρο, τον Αναγνωστόπουλο, που εδώ και μία διετία αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη. Έχοντας δουλέψει και μαζί του, μπορώ να πω, πως είναι πολύ ικανός και μετά από την περσινή σεζόν που είχε την θέση του βασικού, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Ο Άρης έκανε πολύ καλά που επένδυσε πάνω του και ανανέωσε και το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια.