Η Εθνική πρέπει να εκμεταλλευτεί τα παιδιά του 2004

Image result for euro 2004

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και αυτό σίγουρα δεν έχει να κάνει μόνο με τις ικανότητες των παικτών μας εντός αγωνιστικού χώρου, ούτε με την καθοδήγηση που δέχονται από τον πάγκο από τον κύριο Σκίμπε.

Είναι όμως αξιοπερίεργο, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις για την Εθνική ομάδα, να μην βάζουν μέσα στην ομάδα κάποια απ' τα παιδιά που ξέρουν τα αποδυτήρια της απ' έξω και ανακατωτά, όπως τα παιδιά που ήταν στην ομάδα το 2004.

Image result for ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ

Image result for ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Image result for ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Χαρακτηριστικά κάποια ονόματα που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Τάκης Φύσσας, που έχει αποδείξει πόσο καλή δουλειά μπορεί να κάνει, είτε όσο ήταν στην Εθνική είτε στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Κατσουράνης, που κάνει πολύ καλή δουλειά στην Παναχαϊκή και ξέρει το ποδόσφαιρο αλλά και την Εθνική ομάδα συγκεκριμένα, όσο λίγοι, ο εμβληματικός Γιώργος Καραγκούνης, ο ρέκορντμαν συμμετοχών με το εθνόσημο, δεν γίνεται να μην έχει κάποιο πόστο στην Εθνική.

Image result for ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Image result for ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΚΗΣ

Και άλλα παιδιά όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο μεγάλος αρχηγός του Euro 2004, ο Βασίλης Λάκης, ο Αντώνης Νικοπολίδης που είναι στην "μικρή" Εθνική και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Image result for ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τι παραπάνω έχει ο Σκίμπε από τον Δέλλα που παράγει τόσο καλό έργο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ή από τον Νικοπολίδη; Επειδή έχουν ελληνικό διαβατήριο; Δεν είναι αποτρεπτικό για την Εθνική Ελλάδος να έχει Έλληνα προπονητή, και γιατί όχι και ως δίδυμο.

Πρέπει οι καρεκλοκένταυροι της ΕΠΟ να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές και ειδικά στα παιδιά του 2004.

Image result for δελλας