Η τρομερή εμφάνιση του Τερ Στέγκεν (vids)

Image result for ter stegen

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι αυτός που συνήθως τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του μετά από κάθε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τα κατορθώματα του, και μπορεί στη χθεσινή αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" να άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη, όμως ο τραυματισμός του στο χέρι και η αναγκαστική αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, ανέδειξε τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της Μπάρτσα.

Οι Καταλανοί έχουν την τύχη να διαθέτουν έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον πλανήτη, παρότι δεν είναι τόσο διαφημισμένος όσο άλλοι συνάδελφοί του. Ο Αντρέ Τερ Στέγκεν είναι ένας πάρα πολύ καλός γκολκίπερ, με την προοπτική να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Στον αγώνα με τη Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα μπορεί να προηγήθηκε, όμως χρειάστηκε τον τερματοφύλακα της για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο, απέναντι στους πολύ φορμαρισμένους Ανδαλουσιάνους.

Ο Γερμανός πορτιέρο ήταν τρομερός, κάνοντας μάλιστα και δύο σπουδαίες και πολύ δύσκολες διπλές επεμβάσεις κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του, και απέδειξε την μεγάλη ποιότητα του.