Ημέρες Nations League

Image result for nations league

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στο Τάμπερε και ηττήθηκε με 2-0 από τη Φινλανδία και οι ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο μειώθηκαν αισθητά.

Image result for μπαρκας εθνικη

Ο Βασίλης Μπάρκας δέχθηκε δύο τέρματα στα οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, καθώς εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από την αμυντική γραμμή της Εθνικής. Είχε ορισμένες καλές στιγμές στον αγώνα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να καταφέρει η ομάδα μας κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μιας και η εικόνα της ομάδας μας συνολικά δεν ήταν καλή.

Image result for ταταρουσανου

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας, Τσίπριαν Ταταρουσάνου, στην αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στη Σερβία. Ο γκολκίπερ της Ναντ, είχε ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις στον αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει το 0 παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο 32χρονος πορτιέρο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει βελτιωθεί σημαντικά σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, καθώς τον βοηθά σε αυτό και η εμπειρία του.

Image result for guilherme russia

Πολύ καλή παρουσία, στον αγώνα της Ρωσίας με την Τουρκία, είχε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Γκιγιέρμε, που αγωνίζεται με τη φανέλα της "αρκούδας". Ο γκολκίπερ της Λοκομοτίβ Μόσχας βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 2-0, όντας πολύ σταθερός κάτω από τα δοκάρια.

Αντίθετα, η παρουσία του Σινάν Μπολάτ για τους Τούρκους δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε, αφού δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του να αποφύγει την ήττα. Ο Μπολάτ έχει εμπειρία πολλών χρόνων στο Βελγικό πρωτάθλημα, όμως την Κυριακή δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά.