Ο ευρωπαϊκός απολογισμός της εβδομάδας

Image result for σα τερματοφυλακας

Το πιο εύκολο έργο από τους τρεις τερματοφύλακες των ελληνικών ομάδων, που αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το είχε ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καθιερώσει τον συμπατριώτη του στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και του δίνει την ευκαιρία έτσι να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Στον αγώνα κόντρα στην Ντουντελάνζ, που οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 2-0, ο Σα είχε πολύ εύκολο έργο για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, καθώς η ομάδα από το Λουξεμβούργο δεν απείλησε ούτε μία στιγμή την εστία του.

Image result for μπαρκας τσαμπιονς λιγκ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 2-0, παρότι για 60 λεπτά έδειχνε ικανή να πάρει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στους πανίσχυρους Βαυαρούς. Ο Βασίλης Μπάρκας δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά για τα γκολ που δέχθηκε, αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, όπως επίσης και συνολικά η ομάδα της ΑΕΚ, μιας και η Μπάγερν είναι μία ομάδα του κορυφαίου επιπέδου παγκοσμίως.

Image result for πασχαλακησ

Το πιο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα της εβδομάδας το είχαμε στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Ουγγρική Βίντι, με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας, και κυρίως της αμυντικής γραμμής, παρέσυρε και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του. Σίγουρα θα μπορούσε να αντιδράσει πολύ καλύτερα, ιδιαίτερα στη φάση του πρώτου γκολ της Βίντι, όμως ταυτόχρονα εκτέθηκε πάρα πολύ από την άμυνα του.