ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 2η Αγωνιστική Playoffs)


 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ  0:0
« Άσφαιρος ο Παναθηναϊκός και 0-0»

Πολύ αγχωμένος παρουσιάστηκε χθες ο Παναθηναϊκός. Σε όλο τον αγώνα είχε το πάνω χέρι και την πρωτοβουλία σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου. Δεν τα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε την νίκη. Έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα ( Απέκρουσε ο Kleiman). Πάντως αν δεν απογοητευτεί ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Και πρέπει τα βασικά στελέχη της ομάδας να μην παρουσιάσουν πάλι την σημερινή εικόνα, κάποιοι ήταν απογοητευτικοί. Και μέσα σε όλα έπαιξε ρόλο και η τύχη.

Ο Βόλος ήρθε διαβασμένος έπαιξε πολύ σφικτά πίσω και μηδένιζε τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού. Πάντως πήρε άξια αυτόν τον πόντο που τόσο ήθελε.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Εξαιρετικός !!! Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Ο άνθρωπος της αναμέτρησης !!! Εγγύηση για τα γκολπόστ του Βόλου ο Ισραηλίτης τερματοφύλακας. Με την απόκρουση του πέναλτι σφράγισε την απόδοσή του. Η χρονική στιγμή που έγινε η φάση και ότι από αυτόν εξαρτάται να μην χάσει η ομάδα αν μη τι άλλο δείχνει τις αντοχές του και τον ψυχισμό του συγκεκριμένου γκολκίπερ .


 Π.Α.Ο.Κ – Α.Ε.Κ  0:1
«Διπλό στην τούμπα ισοδυναμεί με τίτλο»

Σε ένα σκληρό ματς που πήγε πολύ στις προσωπικές μονομαχίες. Και εκεί κρίθηκε με ένα εκπληκτικής ομορφιάς σπάνιο τέρμα o Goleador Araujo έδωσε την νίκη στην Α.Ε.Κ.
 
Στον Π.Α.Ο.Κ υστέρησαν τα ατού του. Δεν μπόρεσαν στον Π.Α.Ο.Κ να διαχειριστούν την πίεση του ντέρμπι.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Δεν ήταν καλός σήμερα και το γκολ ξεκίνησε από δικό του κακό διώξιμο και μετέπειτα μπήκε το γκολ. Ήταν και αυτός αγχωμένος σήμερα.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Σταθερός όπου χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ  2:2
« Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι τελείωσε το ματς στο 2-0 αλλά δεν είναι έτσι…. Έπειτα έπαιξαν ρόλο οι κινήσεις του Michel οποίος φάνηκε να τα έχει «χάσει» και να κάνει λανθασμένες κινήσεις και πολύ κακή διαχείριση του αγώνα.

Ο Άρης από την άλλη μεριά «έπεσε από την ακρόπολη και σώθηκε». Πήρε πανάξια το πόντο. Έχει καλούς  παίκτες και αυτό φάνηκε σήμερα.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δεν πιέστηκε καθόλου από τον Άρη. Για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ : Εκ των κορυφαίων του Άρη. Ήταν πάρα πολύ καλός. Ήταν σε διαρκή ετοιμότητα για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη.

Θα τον δούμε και στα υπόλοιπα ματς για το αν έχει διάρκεια στην καλή απόδοσή του. Γιατί η διάρκεια σε καθιερώνει στην ενδεκάδα και στην συνείδηση του κόσμου.