ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (5η Αγωνιστική Playoffs)


 




ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ  0:3
« Αέρας ο Άρης πέρασε από τον Βόλο»


Νίκη με το εμφατικό 0-3 ο Άρης νίκησε τον Βόλο και κρατά στα χέρια του το Ευρωπαϊκό Εισιτήριο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Βόλος άφησε ένα ημίχρονο να πάει χαμένο. Στην επανάληψη είχε μια κάποια κινητικότητα αλλά μέχρι εκεί…. Και η «σεμνή τελετή» με τον Άρη θριαμβευτή.


ΚΟΤΝΙΚ : Εμφανής η έλλειψη αγώνων στο τερματοφύλακα του Βόλου που παίζει ελλείψει του Kleiman. Καμιά ευθύνη στα γκολ.


ΚΟΥΕΣΤΑ: Πάρα πολύ καλός ο Ισπανός Γκολκίπερ του Άρη. Ήταν άψογος στο τακτικό κομμάτι και στο παιχνίδι με τα πόδια. Ο Άρης χρωστάει πάρα πολλά στον Ισπανό για την φετινή του πορεία και όχι μόνο….




 
Π.Α.Ο.Κ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  1:2
« Σαν Βαρδάρης πέρασε ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα»


Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Τούμπα. Πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και πανέμορφα γκολ. Ήταν ένα ματς που κάλυψε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Ο Jovanovic έδειξε πόσο καλά γνωρίζει το αντικείμενο της δουλειάς του παρουσιάζοντας αυτό το καλοδουλεμένο σύνολο που ολοένα και πλησιάζει στον στόχο του.

Ο Π.Α.Ο.Κ. προσπάθησε γι’ αυτό τον χειροκρότησε ο κόσμος του αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ καλός ο νεαρός τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ  δεν φέρει καμιά ευθύνη στα γκολ.


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ :  Ο «Εγκέφαλος» της αμυντικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού. Ο τρόπος που διαβάζει τις φάσεις είναι εκπληκτικός!!! Πάντα βρίσκεται πίσω από την μπάλα ή μέσα στην φάση.

Πρέπει  ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει πάση θυσία αυτόν τον τερματοφύλακα «κομπιούτερ» στις τάξεις του.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ε.Κ   1:3
« Η Α.Ε.Κ. είχε Προπονητή ο Ολυμπιακός ; »

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Α.Ε.Κ μέσα στο « Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήταν καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Υπήρξαν στιγμές που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού.


Ο Ολυμπιακός φάνηκε λίγο στο 2ο ημίχρονο όπου ισοφάρισε το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να έχει διάρκεια στην απόδοσή του και μοιραία έχασε το ματς.



ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πάρα πολύ καλός ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ίσως και ο καλύτερος των «Ερυθρόλευκων». Αλλά αγαπητοί μου φίλοι όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα πρέπει να αντιδράς ανάλογα δεν γίνεται ότι σουτ γίνεται να μπαίνει γκολ, είναι υποχρέωση σου να κάνεις το καλύτερο. Είδατε πόσες επεμβάσεις έκανε και πάλι δέχτηκε 3 γκολ. Φαντάζεστε  και αυτά που έπιασε να εμπαίναν γκολ. Αυτά για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.





ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη απόκρουση. Ίσως στο γκολ που δέχτηκε να έχει μερίδιο ευθύνης να μην έκανε γι’ αυτό που τον χρειάζεται η ομάδα δηλαδή την μεγάλη επέμβαση … οκ !! έκανε λάθος διώξιμο αλλά μετά τι κάνεις φίλε Γιώργο ; «η μπάλα έρχεται από τα 30 μέτρα με αρκετό ύψος ώστε να κάνεις έξοδο και εσύ είσαι καρφωμένος πάνω στην γραμμή του τέρματος και περιμένεις να έρθει το μοιραίο που ήρθε …  Γιατί όταν δεν σβήνεις τον κίνδυνο που έρχεται από τα 25, 30 μέτρα μην περιμένεις να έχεις την σκέψη ότι θα αποκρούσεις από τα 4,5 μέτρα σουτ ή κεφαλιά όπως στην προκειμένη περίπτωση».