ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 3η Αγωνιστική Playouts)


 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1
« Άντεξε ο ΠΑΣ με τον Τσιντώτα MVP»


Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το ματς αλλά έπεσε στον εξαιρετικό Τσιντώτα.

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε και πήρε τον πρώτο πολύτιμο βαθμό του σε αυτό το mini πρωτάθλημα.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Σταθερός ήταν σήμερα ο τερματοφύλακας και Captain του Ατρόμητου. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ.

ΤΣΙΤΩΝΤΑΣ : Ο MVP του αγώνα !!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι για το γκολ δεν ευθύνεται!!

Ο.Φ.Η. – ΛΑΜΙΑ  4:1
« Την ισοπέδωσε ο κυνικός Ο.Φ.Η»

Μπορεί  ο Ο.Φ.Η να φάνηκε ότι πέτυχε μεγάλη νίκη αλλά η Λαμία δεν άξιζε βάση της απόδοσής της τέτοιο διασυρμό. Ο Ο.Φ.Η βέβαια είναι πολύ σοβαρή ομάδα και έκανε το αυτονόητο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν χαρίστηκε  στα ατομικά λάθη των παικτών της Λαμίας και ειδικά του τερματοφύλακα που ότι πήγε μέσα « έγραψε» .

ΜΑΝΔΑΣ : Εξαιρετικός ο Γκολκίπερ του Ο.Φ.Η  για μία ακόμη αγωνιστική. Για το γκολ όμως που δέχτηκε δεν έκανε το κάτι παραπάνω, ήταν το σουτ πολύ δυνατό αλλά το δέχτηκε από την πλευρά που είχε το έλεγχο και η αντίδραση του με το πόδι που άνοιξε ήταν μηδενική.  

ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ : Ειλικρινά έχω πολύ στεναχωρηθεί με αυτόν τον τερματοφύλακα γιατί είχα εκφράσει πολλές πόσο τον πίστευα. Βλέποντας όμως αυτές τις εμφανίσεις του έχω απογοητευτεί …..
Δεν είναι δυνατόν ένας έμπειρος τερματοφύλακας να καταδικάζει με τις ενέργειές του μια ολόκληρη ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά …
Είναι πολύ κακό σε αυτή την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος η ομάδα να μην έχει έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα….. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0:1
« Τα παλληκάρια της Λειβαδιάς άλωσαν την Τρίπολη»

Μεγάλη νίκη ο Λεβαδειακός κέρδισε και έμεινε ζωντανός στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μεγάλο πάθος και δύναμη οι «Βοιωτοί» κέρδισαν έναν Αστέρα Τρίπολης με «κορεσμένους» παίκτες που δεν έχουν να δώσουν τίποτα πια .

ΤΣΙΦΤΣΗΣ : Ίσως ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια ήταν πάρα πολύ καλός !! και για το γκολ ας ψάξουν οι υπεύθυνοι αλλού τα αίτια. Δεν έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας.

ΓΚΡΟΦ : Καλός ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού παίρνει και αυτός τα «εύσημα» που του αναλογούν από αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 0:1
« Με καρδιά χίλιων λεόντων»

Ένας παθιασμένος και αποφασισμένος Ιωνικός πήρε αυτό που ήθελε διακαώς. Ένα τρίποντο που για να το πάρει πέρασε πραγματικά δια πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα για τον Ιωνικό αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα δεν θέλει εφησυχασμό και μέσα τα κεφάλια, προσγείωση για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε αδιάφορος στο πρώτο ημίχρονο και μόνο μετά το 60ο λεπτό έκανε αισθητή  την παρουσία του και έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ήταν υπερβολικά άστοχοι οι επιθετικοί του.

Φαίνεται ότι κάνουν αγγαρεία οι παίκτες του Παναιτωλικού και παρακαλούν να τελειώσει αυτό το « Μαρτύριο» γιατί σαν μαρτύριο βλέπουν την διαδικασία των Playouts .  

ΑΝΕΣΤΗΣ : Δεν βλέπω να έχει συνέλθει από την αποχή του λόγω τραυματισμού. Βαρύς , δυσκίνητος  και ανασφαλείς. Πάντως το ότι έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του της πολύχρονης παρουσίας του στα γκολπόστ σαν ένας πολύ καλός τερματοφύλακας δεν τον απαλλάσσει από τυχόν λάθη και γκάφες.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Σταθερή αξία στα δοκάρια των «Νικαιωτών» και στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» όπως και σε όλο τον επαγγελματικό κόσμο που ασχολείται με τον «Νo1». Σήμερα ήταν σταθερότατος με τους αμυντικούς του και όλη την ομάδα να έχουν «ήσυχο» το κεφάλι τους έχοντας ένα τόσο ποιοτικό και αξιόπιστο τερματοφύλακα.