ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 6η Αγωνιστική Playoffs)


 


ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:2
«Και τώρα έλα Α.Ε.Κ στην Λεωφόρο»

Με τον κόσμο κοντά του ο Παναθηναϊκός κέρδισε πιο άνετα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ τον Βόλο.Παίζοντας σωστό και μοντέρνο ποδόσφαιρο πήρε το τρίποντο χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Τώρα όλα θα κριθούν σε μεγάλο ποσοστό την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου «Απ. Νικολαΐδης». Η «ήρεμη δύναμη» Ivan Giovanovic o πρωτομάστορας του Παναθηναϊκού θα αναμετρηθεί σε ένα ματς «Ζωής και Θανάτου» με τον εκρηκτικό Αργεντίνο Matias Almeida ο οποίος και αυτός έχει βάλει την σφραγίδα του στην φετινή Α.Ε.Κ. . Λίγο υπομονή ως την Κυριακή .

Ο Βόλος προσπάθησε και άντεξε μόνο ένα ημίχρονο και έχασε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

ΚΟΤΝΙΚ :  Φανερή η απουσία αγώνων από τα πόδια του.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Εύκολο απόγευμα σήμερα για τον «Super Ιταλό» τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού .




ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2:1
«Άρης Νίκη και Ευρώπη»

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης επί του Ολυμπιακού μια δίκαιη επικράτηση. Έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε την νίκη.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ «πληγωμένος» και θέλει «βαθιές τομές» για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.


ΚΟΥΕΣΤΑ : Τερματοφύλακας για μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Πολύ καλός και σήμερα ο Γκολκίπερ του Άρη.



ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Τραγικός σήμερα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Δέχτηκε γκολ από κατευθείαν κόρνερ!!!  «Να είσαι δύο μέτρα να μην σκρινάρεσαι απο αντίπαλο να μην υπάρχουν φυσικά φαινόμενα ( Αέρας , Ήλιος κτλπ) και να δέχεσαι τέτοιο γκολ». Δεν υπάρχει δικαιολογία υπάρχει μόνο η κακή εκτίμηση της φάσης και όχι το τόσο καθαρό μυαλό. Ήταν σε πολύ άσχημο βράδυ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν και πολύ κακός στο παιχνίδι με τα πόδια.

Στην νέα σεζόν ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τερματοφύλακα ενδεκάδας οπωσδήποτε !!!!




Α.Ε.Κ – Π.Α.Ο.Κ   4:0
« Τον διέλυσε στο καμίνι της Αγίας Σοφιάς – ΟPAP Arena»

Εκπληκτική η Α.Ε.Κ. διέσυρε τον Π.Α.Ο.Κ. πολύ εύκολα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο «Κυριαρχίας» που μόνο αυτή ξέρει να παίζει από το 1ο λεπτό ως την λήξη του παιχνιδιού.
Ο Π.Α.Ο.Κ. και με 10 παίκτες δύσκολα να μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή την Α.Ε.Κ.



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ :  Άνετο απόγευμα για τον Γκολκίπερ της «Ένωσης». Ήταν όμως πολύ καλός τεχνικά.


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Σε άσχημο βράδυ ο νεαρός τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ . Είχε πολύ κακές επιλογές με τα πόδια και γενικά δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. 

Αλλά και οι προπονητές « Γενικά μιλάω» δεν πρέπει να πιέζουν τους τερματοφύλακες να παίζουν ριψοκίνδυνα την μπάλα κάτω από την εστία και όταν γίνει το λάθος να του δείχνει με νοήματα από τον πάγκο ότι έπρεπε να παίξει μέσα μεγάλη μπαλιά.

Πρέπει  ο κάθε τερματοφύλακας να αισθάνεται σίγουρος και με αυτοπεποίθηση  να παίξει όπως νομίζει εκείνος την στιγμή που η μπάλα είναι «καυτή πατάτα», και ούτε οι προπονητές να βγάζουν τον εαυτό τους έξω από τα λάθη που τυχόν κάνουν από τον εκάστοτε τερματοφύλακα.