ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 4η Αγωνιστική Playoffs)



 Α.Ε.Κ – ΑΡΗΣ  3:1
« Οι αλλαγές και ο Τσούμπερ πήραν τον ματς»


Η  Α.Ε.Κ έπαιξε πολύ καλά κέρδισε δίκαια τον Άρη και έκανε ένα βήμα προς τον τίτλο. Ο κόσμος την παρότρυνε και έδωσε μεγάλη βοήθεια σε στιγμές που ο Άρης προσπαθούσε να κάνει ζημιά γιατί ο Άρης κατέβηκε για ζημιά αλλά δεν τα κατάφερε. 



Βέβαια δεν απείχε και πολύ να πάρει τουλάχιστον τον πόντο. Διότι έχει πάρα πολύ ποιοτική ομάδα και παίκτες γεμάτους παραστάσεις και εμπειρίες. Τώρα ότι είναι ομάδα «Μωσαϊκό» με παίκτες από διαφορετικές εθνότητες το ξέρουμε, αλλά ρε παιδιά βάλτε και 2-3 Έλληνες στην ομάδα. 


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Δεν ήταν σταθερός σήμερα….. « Πρέπει φίλε μου  να παίζεις λίγο πιο έξω από την γραμμή της εστίας και με διαγώνιο βήμα εμπρός. Μην παίζεις οριζόντια και με λάθος βηματισμό γιατί την άλλη φορά θα χτυπήσεις άσχημα στα δοκάρια, άσε που θα μπαίνεις και εσύ στα δίχτυα μαζί με την μπάλα». Για το γκολ έτσι όπως εξελίχθηκε η φάση δεν έχει καμιά ευθύνη ο τερματοφύλακας. Όσο για τις εξόδους στα τετ-α-τετ  δεν αντιμετωπίζονται όλες με τον ίδιο τρόπο. Κάθε φάση τετ-α-τετ έχει  διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.



ΚΟΥΕΣΤΑ : Εκπληκτικός !!! Ήταν απίστευτος σήμερα ο Ισπανός σε κάποιες στιγμές λες και έπαιζε μόνος του. Έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις. Σε αυτόν οφείλεται το ότι η Α.Ε.Κ. δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς νωρίτερα. Φυσικά για τα γκολ ούτε λόγος δεν ευθύνεται !!!





Π.Α.Ο.Κ – ΒΟΛΟΣ  4:2
« Πολυβόλο ο Π.Α.Ο.Κ διέλυσε τον Βόλο»


Αποφασιστικός ο Π.Α.Ο.Κ να μην δώσει χώρο και χρόνο να αντιδράσει ο Βόλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι.



Ο Βόλος δεν κλείστηκε έπαιξε ποδόσφαιρο έβαλε 2 γκολ αλλά ήταν ήδη αργά για κάτι περισσότερο και καλύτερο.



ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εκτεθειμένος και στα δύο γκολ που δέχτηκε από την άμυνα του. Σαφώς και δεν ευθύνεται !!!!


ΚΛΕΙΜΑΝ : Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο επιθετικό κρεσέντο των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. !!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2:0
« Σύλλογος Μεγάλος Δεν Υπάρχει Άλλος»


Τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Ένας διαβασμένος  Jovanovic έστειλε εύκολα τον Anigo στα σχοινιά.


Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για τον τίτλο και δεν σκέφτηκε ούτε στο ελάχιστο να στραβοπατήσει με τον Ολυμπιακό. Δυνατό ομοιογενές σύνολο με καλούς παίκτες δίχως «φανφάρες» και «ψευτοβεντέτες» παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους. 


Ο Jovanovic έχει κτίσει γερά θεμέλια σε αυτή την ομάδα. Άλλωστε αν δει κάποιος την πορεία αυτής της ομάδας του Jovanovic θα διαπιστώσει ότι η άνοδος της έγινε σιγά σιγά και δεν ήταν «φωτοβολίδα» που σβήνει. Αργά η γρήγορα τα καλύτερα θα έρθουν.


Ο Ολυμπιακός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του κόσμου του, φέτος η χρονιά δεν πήγε καλά. Ας ελπίσουμε ότι έστω και στο τέλος θα ανακάμψει δίχως να υπολογίσουμε αν κερδίσει κάποιο τίτλο. Τουλάχιστον  να καθαρίσει το «θολό τοπίο» που περιβάλει την ομάδα.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Τερματοφύλακας για Ευρώπη !! πάρα πολύ καλός και σήμερα έδωσε λύσεις και ανάσες στην ομάδα. Είναι ο «ακρογωνιαίος λίθος» από αυτόν αρχίζουν όλα και από αυτόν σταματούν οι δύσκολες καταστάσεις της ομάδας.


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Είχε δύσκολο βράδυ, δεν ήταν καλά παρασύρθηκε και αυτός από τα λάθη της ομάδας. Τώρα για τα γκολ θεωρώ ότι το εκθέσαν οι αμυντικοί του. Ίσως στο 2ο γκολ να μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.