ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 3η Αγωνιστική Playoffs)


 
ΒΟΛΟΣ – Α.Ε.Κ  0:1
« Σωστή Διαχείριση και Νίκη »

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο η Α.Ε.Κ πέρασε από τον Βόλο και πλησιάζει ολοένα προς την κατάκτηση του Τίτλου. Έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από ελλείψεις η ομάδα του Almeida , πάντως είναι σε καλό «φεγγάρι» η Α.Ε.Κ.
Ο Βόλος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της Α.Ε.Κ. Κατέβαλε όμως αξιέπαινη προσπάθεια.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Βόλου, θεωρώ ότι δεν φταίει για το γκολ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Σταθερότατος ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ είχε κάποιες ουσιαστικές όσο και θεαματικές επεμβάσεις. Βασικά δεν πιέστηκε για ματς εκτός έδρας.

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1
« Δύσκολη Νίκη αλλά Νίκη »

Αποφασισμένος να κερδίσει ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο και πήρε με υπομονή όπως αυτός γνωρίζει την μεγάλη νίκη που τον καθιστά ένα από τα πολύ δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν πολύ καλός σε όλο το ματς ο Παναθηναϊκός!!!
Ο Άρης σε καμιά περίπτωση δεν απείλησε τον Παναθηναϊκό, θα παλέψει με τον Βόλο για την προνομιούχο θέση που δίνει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ : Σημαντική η ευθύνη του Σιαμπάνη στο γκολ που δέχτηκε ο Άρης. Δεν έχει πολλά ματς στα χέρια του και αυτά τα λάθη είναι αναμενόμενα.

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ :  Καλή η παρουσία ενός πολύ καλού τερματοφύλακα που αντικατέστησε έναν εξίσου πολύ  καλό τερματοφύλακα. Πέρασε άνετο απόγευμα.


ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. 3:1
« Εδώ είναι Πειραιάς Mr Lucescu»

Παρ’ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός (ήταν καλύτερος σε όλο αυτό το διάστημα) βρήκε την δύναμη να γυρίσει το ματς και να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Π.Α.Ο.Κ του Lucescu  ποιος έχει το πάνω χέρι. Εν ολίγοις  ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και κέρδισε δίκαια παραμένοντας έστω και με ντεζαβαντάζ  βαθμολογικό στο κόλπο του Τίτλου.

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν μπόρεσε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας μάλλον έριξε «λευκή πετσέτα» για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ήταν πολύ καλός και σταθερός έκανε 2-3 επεμβάσεις πολύ δύσκολες, για το γκολ δεν ευθύνεται.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ :  Έχω πει πολλές φορές πόσο εκτιμώ αυτόν τον νεαρό τερματοφύλακα. Είχε κάποιες καλές όσο και πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Για τα γκολ δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνη .