ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (4η Αγωνιστική Playouts)





 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2:2

« Τον παίρνει μαζί του στην Football League»

«Ρώσικη Ρουλέτα» το παιχνίδι σε ένα γήπεδο «Πισίνα» δόθηκαν μεγάλες μάχες και από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα αλλά από ότι φαίνεται χέρι –χέρι θα κατηφορίσουν στον «Γκρεμό».


ΓΚΡΟΦ : Δύσκολο γήπεδο για τους τερματοφύλακες δεν έχει ευθύνη για κάποιο γκολ.


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Όπως προείπα δύσκολο αυτό το βρεγμένο τερέν για τους τερματοφύλακες. Ο γκολκίπερ του Ιωνικού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν και πάλι πολύ καλός . Για τα γκολ δεν φέρει ευθύνη.



ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1:1

« Άντεξε στην Κρήτη ο Αστέρας»

Ο Ο.Φ.Η. ήταν καλύτερος στο 1ο ημίχρονο ενώ ο Αστέρας έκανε αργότερα «αισθητή» την παρουσία του. Ενώ πήρε πρωτοβουλία και μέτρα με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με γκολ του Moskera και να πάνε οι ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στο 2ο ημίχρονο.


ΜΑΝΔΑΣ : Σταθερός ο γκολκίπερ των «Κρητικών». Δεν ευθύνεται για το γκολ.


ΤΣΙΦΤΣΗΣ :  MVP ο τερματοφύλακας του Αστέρα αξίζει να παίζει βασικός στην νέα σεζόν. Απόδειξη όποτε το καλεί και τον εμπιστεύεται η ομάδα πάντα αρπάζει τις ευκαιρίες γι’ αυτό και η ομάδα πρέπει να τον εμπιστευτεί. Στο γκολ δεν έχει καμία ευθύνη, στην συνέχεια αυτός κράτησε τον Αστέρα όρθιο. 



ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1:0

« Αποφασισμένη να σωθεί»

Ωραίο ποδόσφαιρο στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία εντελώς αλλαγμένη προς το καλύτερο από τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Ατρόμητος το χτύπησε το ματς αλλά η Λαμία δεν του άφησε πολλά περιθώρια. Ήταν μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της Λαμίας.


ΚΟΣΕΛΕΦ : Έδειξε ότι μπορεί να υποστηρίξει στην εστία της Λαμίας. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα ματς θα δείξει την ίδια σταθερότητα.


ΓΙΑΝΝΙΏΤΗΣ : Εκπληκτικός ο «Captain» του Ατρομήτου ήταν αυτός που κράτησε το σκορ στο 1-0 γκολ που σαφώς δεν φταίει. Πιστεύω πως διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του μαζί με την περσινή σεζον. 



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3:2

« Ματς για γερά νεύρα»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λύγισε τον Παναιτωλικό ο οποίος άρχισε να μπαίνει σε «περιπέτειες»… Όχι ότι και ο ΠΑΣ Γιάννινα καθάρισε αλλά κάθε αγωνιστική είναι γεμάτοι τελικούς και κάθε βαθμός είναι «Χρυσάφι».


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο η ψυχολογία και το «μέταλλο» ψυχής που διαθέτεις. Για τα γκολ δεν ευθύνεται.


ΑΝΕΣΤΗΣ : Τα ίδια θα πω για τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ήταν καλός σήμερα ο Ανέστης δεν ευθύνεται για τα γκολ.